Redactia.ro
Home » Știri » Război între foștii premieri. Tudose îi cere demisia lui Ponta

Război între foștii premieri. Tudose îi cere demisia lui Ponta

Tudose

Victor Ponta a cerut plecarea din Pro România a parlamentarilor care au votat Guvernul Orban. Mihai Tudose a reacționat ultimativ cerând în termeni duri demisia lui Victor Ponta.

Tot scandalul a pornit de la faptul că fostul premier Mihai Tudose a votat la învestirea noului Guvern Orban. Alături de el au mai votat alți șapte colegi de partid, care au nesocotit decizia de boicot, potrivit digi24.ro.

Ponta îl amenință pe Tudose cu excluderea din partid

Dimineață, undeva între orele 10 și 11, Victor Ponta comenta furios pe Facebook o știre despre negocierile pe care Mihai Tudose le-ar fi purtat, în ascuns, cu PNL.

„Dacă vă puneați întrebarea „Cine este „negociatorul” cu PNL?”, tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda, în timpul săptămânii, să plece înapoi la PSD și cu Ludovic Orban, în weekend, să votăm cu PNL. Cel pentru care am muncit toți să ajungă la Parlamentul European și care ne-a mințit în față pe toți că nu merge, doar candideaza să ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu câștigat pe lista ProRomania!”, a scris Ponta pe Facebook.

Tudose îi cere demisia

În replică, Tudose îl acuză direct pe Ponta că are „școala lui Dragnea”. „Nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….”, i-a răspuns Tudose azi pe pagina sa de Facebook.

După votul din Parlament în care opt parlamentari Pro România au susținut Guvernul asigurându-i astfel succesul, Ponta a scris pe Facebook că este profund dezamăgit de faptul că oamenii pe care i-a sprijinit au ales să lupte „împotriva ProRomânia, a propriilor convingeri și împotriva mea”  și a dat un mesaj foarte clar: „ne despărțim de acești foști colegi care au ales să fie alături de Putere”.

Victor Ponta și-a avertizat încă de  duminică seară colegii din Pro România că dacă votează pentru Guvernul Orban, atunci nu mai au ce să caute în partid. Îți bați joc de alegătători, e argumentul fostului premier.

Mihai Tudose a dispărut după scandalul din Pro România

Numele lui Mihai Tudose nu se mai găsește pe site-ul oficial al partidului Pro România. Europarlamentarul a dispărut în urma scandalului cu Victor Ponta, căruia i-a cerut demisia, marți dimineață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: