Redactia.ro
Home » Știri » Război pe ținuta lui Carmen Iohannis purtată la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Andreea Tincu, designerul Primei Doamne, îi dă replica lui Botezatu

Război pe ținuta lui Carmen Iohannis purtată la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Andreea Tincu, designerul Primei Doamne, îi dă replica lui Botezatu

Andreea Tincu i-a dat replica lui Cătălin Botezatu în ceea ce privește rochia purtată la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Designerul Primei Doamne a fost deranjată de comentariile negative ale colegului de breaslă. Iată detaliile!

Andreea Tincu este designerul lui Carmen Iohannis

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis au fost prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanie. În mediul online au apărut diverse fotografii de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Cei doi s-au îmbrăcat conform protocolului. Rochia acesteia a fost neagră, lungă, cu mâneci lungi. Aceasta a purtat ciorapi de culoare închisă, pantofi și geantă, de asemenea, negre, iar pe cap și-a accesorizat o pălărie de tip fascinator, cu voaletă.

Această rochie din catifea a costat-o pe Carmen Iohannis în jur de 2.800 de lei, potrivit playtech.ro

Cătălin Botezatu a desființat rochia Primei Doamne de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Vestimentația aleasă de Prima Doamnă a României nu l-a impresionat deloc pe Cătălin Botezatu, acesta explicând că decolteul acesteia este mult prea mare și „inadmisibil”

Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”,este opinia lui Cătălin Botezatu potrivit Click!

Războiul designerilor: Andreea Tincu, cea care o îmbracă pe Carmen Iohannis, reacționează la comentariile negative ale lui Cătălin Botezatu

Andreea Tincu a venit cu un răspus la comentariul negativ al lui Cătălin Botezatu. Aceasta consideră că rochia aleasă pentru evenimentul de la Londra a fost cât se poate de decentă. Totodată, designerul susține că femeile secolului XXI au dreptul să îmbrace ceea ce le place:

„Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate.

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut.

Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material.

Pălăria, accesoriu obligatoriu într-o ținută de acest gen, poate fi în stilul clasic, modern sau reinterpretată ușor avangardist. Vezi Jill Biden pentru exemplul cel mai grăitor.

Voaleta are mai multe dimensiuni, nu ar fi arătat foarte bine ca toate doamnele să fie „învăluite” ca într-o colecție Margiela.”, a scris designerul, pe pagina ei oficială de Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: