Redactia.ro
Home » Monden » Războiul continuă! Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Oanei Roman

Războiul continuă! Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Oanei Roman

Scandalul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu continuă. Cele două și-au aruncat vorbe dure în mediul online. 

 

Zăvoranca, atac fără precedent

Conflictul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman este departe de a se fi terminat. După ce, joi, Oana Roman a acuzat că o va da în judecată pe Oana Zăvoranu ăentru că a folosit imagini cu fiica ei, ”Querida” atacă.

Ieri, Oana Roman le-a cerut ajutorul fanilor pentru a găsi un avocat bun și a o da în judecată pe Zăvoranu. Acest lucru a enervat-o pe Zăvoranu, care nu a ezitat să vină cu și mai multe replici tranșante la adresa fiicei lui Petre Roman.

”Așa mamă, așa și copilul. Educația, educația. Și acum o zic și mi-o asum pe asta. Tupeista infatută care te-ai opărit toată și te-ai plâns. Am auzit că „ți-am furat” poza cu fi-ta. Nu ți-a furat nici p*** nimic că nu am ce să îți fur eu, că ești săracă cu duhul ca și caracter. De ce o expui dacă nu vrei să se știe de ea? Ipocrită obosită ce ești. Mori să apari în orice și cu orice și ridici tu râtu’ la mine? Stai în cocina ta că nu reprezinți NIMIC!”, a fost răspunsul dat de Oana Zăvoranu.

”Querida” nu a ezitat și a lansat un atac dur la adresa celor care își expun copiii în online. Zăvo le-a mai acuzat pe ,,influencerițe” că se folosesc de copiii lor pentru a mai face bani și pentru a promova branduri.

”Vă expuneți copilul nesimțitele dracu’ ce sunteți, faceți bani și cu ei, poate și fără voia lor, după care săriți că vreți să aibă copiii privacy. Păi ei ar vrea, dacă nu ar avea troglodite de mame ca voi care să îi expună, că ei nu pot decide încă pentru ei. Hai treci la coteț!”, a mai reacționat Oana Zăvoranu.

 

Oana Roman o dă în judecată pe Zăvoranu

Soția lui Marius Elisei este hotărâtă să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu. Deși nu i-a răspuns direct, Oana Roman a postat un mesaj subtil pe o pagină de Facebook, unde cere ajutorul fanilor.

”Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legașă există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, a scris Oana pe Facebook.

Oana Roman nu vrea să treacă peste acest lucru și este hotărâtă să facă dreptate pentru fiica ei.

”Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage raspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a mai spus fiica lui Petre Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: