Redactia.ro
Home » Sport » Războiul dintre Ion Țiriac și Serena Williams continuă! Ce decizie a luat americanca

Războiul dintre Ion Țiriac și Serena Williams continuă! Ce decizie a luat americanca

ion tiriac, serena williams, turneul de la Madrid, wta,

Serena Williams a decis să nu participe la Turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Tot scandalul dintre cei doi a început în urmă cu aproape două luni, atunci când fostul jucător de tenis i-a transmis americancei că ar fi vremea să se retragă.

După declarația lui Ion Țiriac, soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian l-a atacat pe român. A postat pe contul său de Twitter mai multe mesaje în care a uitat de orice regulă de bună creștere. Acum, jucătoarea din Statele Unite a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. A anunțat că nu va participa în perioada 29 aprilie – 8 mai, la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac. Este singura jucătoare din Top 40 WTA, care a luat această decizie. Acest turneu este văzut ca un Grand Slam, după ce s-a luat decizia să dureze două săptămâni.

Serena nu vrea să mai audă de turneul de la Madrid

În urmă cu mai mulți ani, Ion Țiriac declara după turneul din Spania că ar fi vremea ca Serena să se retragă.

„Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.”, a spus Țiriac, în 2018.

Jucătoarea americană a refuzat să mai participe la turneul patronat de român. În 2016, deși a jucat la mai multe competiții pe zgură din Europa a refuzat să meargă în Spania, chiar dacă este unul dintre cele mai puternice turnee de categorie WTA 1000. La fel a procedat și în anii următori.

Război între Țiriac și soțul Serenei

Ultimul derapaj al lui Alexis Ohanian a avut loc anul acesta la Australian Open, după meciului dintre Serena Williams și Simona Halep, câștigat de jucătoarea din SUA.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a fost mesajul postat de Alexis Ohanian, pe contul său.

Anterior făcuse și alte comentarii la adresa fostului președinte COSR.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a scris Alexis Ohanian.

Declarația care l-a enervate pe soțul jucătoarei de tenis a fost făcută de Ion Țiriac în cadrul unei emisiuni, la finalul anului trecut.

„Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a spus Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: