Redactia.ro
Home » Știri » Războiul, periculos de aproape de România! O nouă dronă ar fi căzut pe teritoriul nostru

Războiul, periculos de aproape de România! O nouă dronă ar fi căzut pe teritoriul nostru

Armata României recrutează soldați

Sună din nou alarma la Ministerul Apărării Naționale. Mai multe echipe fac verificări pe Dunăre după oamenii de la Ceatalchioi, aflat peste Dunăre de portul ucrainean Ismail, au transmis că o nouă dronă ar fi căzut în cursul nopții pe teritoriul României.

A fost asediu la portul Ismail

Infrastructura portuară a Ucrainei a fost avariată în timpul unui atac cu drone rusești, timp de trei ore, în noaptea de miercuri spre joi, asupra portului dunărean Ismail.

În urmă cu o noapte, o persoană a fost ucisă în urma unui atac cu drone asupra porturilor ucrainene de la Dunăre, iar exploziile au fost vizibile cu ochiul liber de pe malul românesc.

MApN se chinuie cu comunicate

Ministerul Apărării Naționale condamnă cu fermitate noua serie de atacuri executate, în cursul nopții trecute, de Federația Rusă împotriva unor obiective și elemente de infrastructură civilă din porturile ucrainene de la Dunăre. Aceste atacuri sunt nejustificate și în gravă contradicție cu regulile dreptului internațional umanitar.

Ministerul Apărării Naționale a monitorizat în timp real, prin structurile responsabile, situația din spațiul aerian din proximitatea României, pe timpul atacurilor rusești. Din informațiile obținute prin sistemele electronice de supraveghere și prin celelalte mijloace de monitorizare nu au rezultat amenințări militare directe la adresa teritoriului național sau a apelor teritoriale ale României, generate de mijloacele de atac utilizate de forțele Federației Ruse.

În conformitate cu procedurile stabilite la nivelul MApN pentru astfel de situații, au fost desemnate echipe de cercetare în teren, inclusiv pe Dunăre, pentru verificări suplimentare.

Ministerul Apărării Naționale continuă să aplice măsuri de vigilență întărită în spațiul național terestru, maritim și aerian și de consolidare a posturii de apărare și descurajare pe flancul estic, conform planurilor naționale și aliate„, conform unui comunicat al celor de la MApN.

MApN a confirmat abia la 2 zile distanţă că s-au găsit bucăți care ar putea fi drintr-o dronă, dar care nu ar fi o amenințare pentru populație, deşi partea ucraineană susţinea acest lucru încă de luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: