Redactia.ro
Home » Știri » „Războiul și cutremurul ne bat la ușă”. Maria Gheorghiu face o nouă previziune sumbră. Țara noastră este vizată

„Războiul și cutremurul ne bat la ușă”. Maria Gheorghiu face o nouă previziune sumbră. Țara noastră este vizată

Maria Gheorghiu face noi previziuni sumbre, care pot include și țara noastră. Prezicătoarea este de părere că războiul și cutremurul ne bat la ușă. Aceasta spune că cel care a înștiințat-o de aceste nenorociri este chiar Sfântul Duh.

Maria Gheorghiu face previziuni sumbre

Maria Gheorghiu face un apel la populație și le transmite că vor avea loc schimbări uriașe, care ne vor afecta și țara noastră. Clarvăzătoarea spune că a fost înștiințară chiar de Duhul Sfânt cu privire la producerea unui cutremur. Dacă va fi, sau nu, în România, Maria Ghiorghiu spune că, încă, nu i s-a spus. De altfel, poate fi vorba fie despre unul în adevăratul sens al cuvântului sau unul la nivelul clasei politice.

„Până acum, România a fost ocrotită de tot felul de dezastre. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să nu-și întoarcă Fața Sa de la noi, și să ne ocrotească în fiecare clipă a vieții noastre.”, a declarat Maria Ghiorghiu, conform BZI Live.

„Războiul și cutremurul ne bat la ușă”

Maria Gheorghiu spune că momentan nu știe unde va avea loc cutremurul sau dacă este vorba despre unul, în adevăratul sens al cuvntului, sau despre unul politic.

„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus că bate la ușă poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci, de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre cutremur, ci doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari.”, a mai spus clarvăzătoarea, conform sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: