Redactia.ro
Home » Știri » Răzbunarea incredibilă a unui mire față de mireasa infidelă. Ce a putut să facă de față cu toți invitații

Răzbunarea incredibilă a unui mire față de mireasa infidelă. Ce a putut să facă de față cu toți invitații

nunta

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. O mireasă infidelă a plătit scump pentru escapada sa amoroasă. Iată cum a decis mirele să se răzbune pentru infidelitatea viitoarei soții, chiar de față cu toți invitații. Povestea pare desprinsă din romane.

Răzbunarea incredibilă a unui mire față de mireasa infidelă

Un mire s-a răzbunat pe mireasa care l-a înșelat și pe cavalerul de onoare nedemn de încredere când a dezvăluit în mod dramatic că s-au culcat împreună în timpul discursului de nuntă.

În cadrul podcastului The Unfiltered Bride, organizatoarele de nunți Georgina și Beth, ambele din Gloucestershire, au vorbit despre o poveste șocantă în care a fost implicat un mire care a fost înșelat.

Bărbatul și-a umilit public soția infidelă

Bărbatul a anunțat trădarea tuturor invitaților împărțind fotografii cu mireasa făcând sex cu cavalerul de onoare, înainte de a pleca în trombă de la ceremonie, însoțit fiind de toată familia sa. Georgina a spus că familia lui a știut de la început, dar el a vrut să meargă până la capăt cu nunta, astfel încât mireasa să fie nevoită să plătească pentru mâncarea adusă nuntașilor.

În cadrul podcastului, Georgina a spus: „Am o altă poveste de spus. Nu pot să vă spun cine mi-a spus-o, pentru că nu am voie să o spun, dar, la naiba, o voi spune oricum. Deci a fost o nuntă și au făcut nunta, mire și mireasă, s-au căsătorit, o ceremonie frumoasă, o recepție cu băuturi, s-au așezat la masa de nuntă, au mâncat, au ținut discursurile după mâncare. Chiar după discursul tatălui miresei, mirele se ridică și spune: „Chiar înainte de a începe cum trebuie, sunt niște plicuri care vin acum. Dacă ați putea să le deschideți cu toții. Da, sunt poze cu mireasa care se culcă cu cavalerul de onoare, așa că voi pleca acum”.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: