Redactia.ro
Home » TV » Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

GALERIE FOTO (5) Răzvan Ciobanu a fost snopit în bătaie de fostul iubit. Marius Lăzărescu este acum devastat de durere

Răzvan Ciobanu a decedat pe 29 aprilie, într-un accident de circulație în județul Constanța, la intrarea în Năvodari dinspre Săcele. Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Automobilul a ieşit de pe şosea şi a lovit copacii de pe marginea drumului. În urma impactului, creatorul de modă a fost aruncat din maşină.

Mesajul fostului iubit al lui Răzvan Ciobanu, după ce l-a snopit în bătaie

Moartea lui a îndoliat lumea showbiz-ului, dar mai ales pe fostul său iubit, Marius Lăzărescu, medic la o clinică particulară din Bucureşti. Cei doi s-au despărţit în vara anului trecut, după ce designerul a publicat imagini şocante cu el, după ce a fost bătut de partenerul de viaţă.

”Este foarte trist. Nu înțelege cum s-a putut întâmpla așa ceva. Ei se împăcaseră cumva. Dăduseră uitării scandalul de anul trecut și se înțeleseseră să rămână amici”, au declarat surse din anturajul medicului”.
Răzvan Ciobanu şi bărbatul au fost împreună timp de şase ani. Deşi l-a snopit în bătaie, creatorul de modă îl iertase şi dorea să se împace cu el.

Citește și: Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

„Relaţia noastră a fost una tumultuoasă. Noi suntem doi bărbaţi, care reacţionăm ca doi bărbaţi atunci când ne enervăm. Sigur că ne împingem, ne tragem câte un şut în fund, câte o palmă după ceafă. Când mi-am dat seama că îmi iubesc foarte tare partenerul, eu mi-am propus să nu mai am niciun fel de reacţii violente la adresa lui. Mi-am promis mie la începutul lunii ianuarie, când am cerut o a doua şansă şi am vrut să ne construim o relaţie frumosă, fără să mai lăsăm loc de alte prostii, că nu o să mai fiu isteric şi nu o să mai urlu. Am fost aşa. Mă trezesc şi acum noaptea. Nu îmi amintesc durerea fizică, ci doar zgomotul produs de acea bază de metal a scaunului care mi-a spart obrazul.

Răzvan Ciobanu voia să se împace cu Marius Lăzărescu

Eu mi-am făcut bagajele pentru că a doua zi trebuia să mergem într-o vacanţă plătită de el. Ulterior mi-a spus că a anulat-o. El deja locuia cu altcineva. Mai întâi şi-a folosit mâinile şi picioarele, apoi a aruncat cu un taburet, şi într-un moment de furie, cred că şi-a pierdut minţile, a luat un scaun de bucătărie, care are o bază rotativă din metal şi a început să mă lovească cu el.

Citește și: Primele imagini cu locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a descris clipele de groază prin care a trecut atunci când Marius Lăzărescu, fostul iubit, l-a bătut. Vedeta era dispusă să-și ierte fostul iubit și să reia relația cu acesta. Răzvan Ciobanu a încercat să-i găsesască chiar și scuze lui Marius Lăzărescu pentru gestul său.

Eu m-am apărat cât am putut. Ţin minte doar zgomotul pe care l-a făcut acea bază când mi-a spart obrazul. Am căzut la podea. Eram în stare de şoc. I-am zis că dacă vrea să terminăm… i-am pus un cuţit în mână cu lama îndreptată spre mine şi i-am spus că pot să fac eu asta, să mă înfig singur în cuţit”, povestea Ciobanu, la vremea respectivă, pentru un post de televiziune.

Citește și: Ultima fotografie cu Razvan Ciobanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: