Redactia.ro
Home » Știri » Răzvan Cuc a anunțat că anul acesta vom mai avea 100 km de autostradă

Răzvan Cuc a anunțat că anul acesta vom mai avea 100 km de autostradă

Răzvan Cuc a anunțat că anul acesta vom mai avea 100 km de autostradă

În acest an vor fi daţi în trafic circa 100 de kilometri de autostradă, dintre care primii 45 în următoarele două săptămâni, a declarat luni ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, la TVR 1.

Ministrul spune că cei 180 de kilometri anunţaţi într-o primă fază erau estimarea fostului director de la CNAIR. Narcis Neaga, iar alte estimări care au circulat în spaţiul public, care anticipau 62 sau. 98 de kilometri au fost făcute „din birou”, de funţionari care nu au fost pe şantiere.

În privinţa proiectului Comarnic – Braşov, ministrul a estimat că ar putea fi realizat în cel mult doi ani după ce. Guvernul va găsi soluţia optimă pentru încredinţarea lucrărilor. Cuc a pus accent pe implicarea constructorilor români, printre care şi firma omului de afaceri. Dorinel Umbrărescu, socotind că aceştia lucrează corect şi la timp. „Avem documentaţia, avem acordul de mediu, poate intra într-o fază de proiectare şi putem începe lucrările”, a spus ministrul,Răzvan Cuc .

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat în week-end că Autostrada Comarnic-Braşov nu se va construi în parteneriat public-privat, ci va fi declarată în prima şedinţă CSAT de importanţă naţională şi va fi construită din fonduri guvernamentale. La finele anului trecut, Viorica Dăncilă spunea că termenul realist pentru finalizarea autostrăzii Comarnic- Braşov este anul 2024, dar spera ca şantierul să fie gata mai devreme, în condiţiile în care la începutul lui 2019 urma să fie desemnat constructorul câştigător.

Citește și: Cristiano Ronaldo a scăpat! ”Nu există nicio probă”, a spus procurorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: