Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor are o căsnicie perfectă cu soția sa, Irina! Cei doi sunt împreună de 14 ani

Răzvan Fodor are o căsnicie perfectă cu soția sa, Irina! Cei doi sunt împreună de 14 ani

GALERIE FOTO (2) Răzvan Fodor are o căsnicie perfectă cu soția sa, Irina! Cei doi sunt împreună de 14 ani

Răzvan Fodor are o căsnicie perfectă cu soția sa, Irina. Cei doi sunt împliniți pe toate planurile, iar chimia dintre ei se vede foarte bine. 

Răzvan Fodor are o căsnicie perfectă cu soția sa, Irina! Cei doi sunt împreună de 14 ani

Răzvan Fodor și Irina Fodor formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și împreună cu o fetiță care le seamănă de minune. Aceștia se iubesc de 14 ani, însă nu și-au unit destinele imediat după ce s-au cunoscut.

Cei doi se înțeleg de minune. Cei doi au parte de o căsnicie foarte frumoasă, din care a rezultat o fetiță superbă. Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit la ”Xtra Night Show” despre relația cu soția sa, mărturisind are o căsnicie foarte frumoasă alături de partenera sa de viață. Cei doi sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 11.

Răzvan Fodor a mai declarat că au o relație foarte frumoasă, iar înainte de a fi soț și soție, cei doi sunt prieteni foarte mult. Prezentatorul a mărturisit că soția sa e cel mai bun prieten al său și chiar cel mai bun prieten de pahar, asta deoarece sunt momente în care stă la un vin ore întregi alături de soția sa și vorbesc o gramadă de lucruri, la fel cum fac prietenii la petreceri.

”Soția mea e tovarășa mea de viață, e tovarășa mea de pahar (…) Avem 11 ani de căsnicie și 14 ani de relație”, a spus Răzvan Fodor la Antena Stars.

Cine îl va ajuta pe Răzvan Fodor să aibă grijă de fetița lui, cât timp Irina Fodor va prezenta Asia Express

Irina Fodor îi va locul Ginei Pistol în acest an la Asia Express. Emisiunea revine pe micile ecrane din această vară, iar Irina, alături de concurenți, va parcuge Drumul Împăraților. Deși nu va lua parte la probe, Irina are o misiune destul de grea și ea. Trebuie să-l lase singur pe Răzvan Fodor, soțul ei, să aibă grijă de fetița lor. Dar, acesta va avea parte și de ajutor. Aceasta s-a consultat cu familia ei înainte de a accepta marea provocare. Recunoaște că are și puține temeri de necunoscut.

”Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. 

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă -, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului”, a mai spus Irina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: