Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Fodor, mesaj surprinzător în ziua în care Irina a plecat în America Express: „Mai bine să mă evite o perioadă”

Răzvan Fodor, mesaj surprinzător în ziua în care Irina a plecat în America Express: „Mai bine să mă evite o perioadă”

GALERIE FOTO (2) Răzvan Fodor, mesaj surprinzător în ziua în care Irina a plecat în America Express

Răzvan Fodor, mesaj surprinzător în ziua în care Irina a plecat în America Express. Irina Fodor a plecat în America Express, noul sezon al emisiunii difuzate pe Antena 1. Prezentatoarea tv va fi departe de Răzvan timp de două luni. Înainte să o conducă la aeroport, actorul a postat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor, mesaj surprinzător în ziua în care Irina a plecat în America Express: „Mai bine să mă evite o perioadă”

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Soția actorului este gazda emisiunii America Expres, difuzată pe Antena 1. Miercuri, Irina Fodor a plecat în Mexic, unde va avea loc premiera reality show-ului. Răzvan Fodor a postat un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, înainte ca soția să plece. Artistul a făcut o glumă, în stilul lui caracteristic. Acesta a spus că le sugerează celor care îi vor spune că e bine să i se facă dor din când în când de soția lui să-l evite o perioadă. În sezonul trecut, Irina a prezentat sezonul patru Asia Express, înlocuind-o pe Gina Pistol. De această dată, emisiunea se va filma în America de Sud.

Având în vedere că filmările încep în scurt timp, Irina Fodor a plecat deja, în urmă cu câteva ore, către destinațiile exotice. În mesajul postat de Răzvan Fodor, acesta a dat de înțeles că, după ce Irina va pleca în America Express, va fi destul de morocănos cu cei care îi vor spune că este bine să ți se facă dor o perioadă. „În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca’, a scris Răzvan Fodor pe Instagram, in dreptul unei imagini cu el si Irina.

Razvan Fodor, mesaj pe retelele de socializare

La rândul ei, Irina a mărturisit că îi e greu să se despartă de familia ei: „ Ziua asta m-a frânt. Tare grea a fost despărțirea.💔I-am îmbrățișat pe toți și am plecat la aeroport, cu promisiunea că o să le trimit poze cu toate minunățiile de peste mări și țări.”

Ce a făcut Răzvan Fodor la scurt timp după ce Irina a plecat în America Express

În urmă cu scurt timp, Răzvan Fodor le-a dezvăluit internauților ce a făcut la scurt timp după plecarea soției sale, în America Express. Cu toate că atât lui, cât și Dianei, fiica sa, le e deja dor de prezentatoarea TV, aceștia încearcă să se distreze și în formulă, de doi. Răzvan Fodor le-a topit inimile internauților, postând o imagine cu fiica lui și câinele familiei. „… când mămica nu-i acasă, smotoceală se întâmplă în casă’, a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu apreciat de multă lume. Aceștia au împreună o fiică superbă, Diana, care le-a schimbat complet viața. Cu toate că au o relație perfectă, la care mulți râvnesc, prezentatoarea de la Antena 1 a recunoscut, că există ceva care o enervează foarte tare la sotul ei. „Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo. Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme.

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el’, a mărturisit Irina Fodor, acum ceva timp, pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: