Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Lucescu nu se mai oprește! Al-Hilal, pe primul loc în Arabia Saudită

Răzvan Lucescu nu se mai oprește! Al-Hilal, pe primul loc în Arabia Saudită

Răzvan Lucescu, Răzvan Lucescu demis, Al Hilal

Răzvan Lucescu nu se mai oprește! Echipa antrenată de român, Al-Hilal este pe primul loc în Arabia Saudită, după victoria în fața celor de la Al-Wehda.

Al-Hilal a câștigat fără probleme, scor 3-1, duelul cu Al-Wehda și este pe primul loc în Arabia Saudită. Împarte prima poziție cu Al Nasr, dar cu un golaveraj superior și cu un meci mai puțin. Meciul care l-a adus pe Lucescu pe primul loc a fost arbitrat de un alt român, Ovidiu Hațegan. După doar 9 minute, Al Wehda a deschis scorul. La pauză a fost egal, după golul lui Bafetimbi Gomis. Saleh Al-Shehri și-a adus echipa în avantaj în minutul 70, pentru ca același Gomis să marcheze după 7 minute. Al-Hilal va juca următorul meci cu cei de la Al-Faysaly.

Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei!

În luna noiembrie, Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei! Echipa lui Răzvan Lucescu, Al-Hilal a învins în retur, scor 2-0 pe Urawa Red Diamonds, din Japonia. În tur scorul fusese 1-0 pentru Al Hilal. Jucătorii care au adus victoria au fost Al Dawsari şi Gomis. Pentru echipa antrenată de român, aceasta este a treia Ligă a Campionilor din istorie, după cele din 1991 şi 2000. În urmă cu 19 ani, un alt antrenor român, Anghel Iordănescu câştiga Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal.

„Este un fotbal mult, mult peste fotbalul din România. Se fac investiţii enorme. Eu mă simt excelent aici, am fost extraordinar de fericit după ce am câştigat Liga Campionilor Asiei, nu am mai trăit aşa ceva. Mă simt bine aici, nu mă gândesc să plec, mai am contract un an şi jumătate”, a declarat Răzvan Lucescu, în urmă cu o lună.

Citește și: Mircea Rednic a făcut curățenie! A dat afară aproape toată echipa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: