Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Marin a fost titular la Ajax! Ce notă a primit mijlocașul românul

Răzvan Marin a fost titular la Ajax! Ce notă a primit mijlocașul românul

Răzvan Marin a fost titular la Ajax

Răzvan Marin a fost titular la Ajax, care a câștigat la scor 4-1 în fața celor de la VVV Venlo.

Răzvan Marin a intrat din primul minut al meciului și antrenorul Erik ten Hag nu l-a mai schimbat până la final. Internaționalul român a greșit însă la singurul gol marcat de gazde. Linthorst a înscris după o fază în care l-a driblat pe Răzvan Marin. Pentru liderul din Olanda au marcat Ziyech, Tadic, Huntelaar şi Neres.
„Un mijlocaş versatil şi cu potenţial”, au scris după meci jurnaliștii din Olanda despre român. Chiar dacă nu a ajutat la fazele din care s-au marcat golurile, a avut avut 105 atingeri, 86 de pase reuşite şi un procentaj foarte bun. 95,6% dintre pase şi-au atins ţinta. Sofascore i-a acordat nota 7, în condițiile în care cea mai mare notă a fost 9.

Răzvan Marin titular în aproape toate meciurile

Juncătorul de 23 de ani a fost titular în aproape toate partidele jucate de Ajax. Are însă o misiune grea. Trebuie să-l facă uitat pe Frenkie De Jong, fostul idol al fanilor. „Știu și înțeleg de ce lumea vrea ca eu să fiu succesorul lui. Asta pentru că joc pe același post ca el. Dar suntem jucători foarte diferiți, fiecare are stilul lui” le-a transmis însă românul.
Răzvan Marin a ajuns la Ajax în luna aprilie. A semnat un contract pe 5 ani. Cei de la Standard Liege au primit pentru el 12,5 milioane de euro. Fostul jucător de la Viitorul a devenit al cincilea român care evolează pentru Ajax, după Cristian Chivu, Bogdan Lobonț, Nicolae Mitea şi George Ogăraru.

Citește și: Scandal la Dinamo! Fanii au oprit autocarul și au spart geamurile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: