Redactia.ro
Home » Sport » Scandal la Dinamo! Fanii au oprit autocarul și au spart geamurile

Scandal la Dinamo! Fanii au oprit autocarul și au spart geamurile

Scandal la Dinamo

Scandal la Dinamo. Înfrângerea cu nou promovata Chindia Târgovişte nu le-a picat deloc bine suporterilor.

Suporterii s-au înfuriat peste măsură și i-au atacat pe alb-roșii. Pe drumul spre București, la Balotești autocarul echipei a fost oprit de aproximativ 50 de persoane mascate care au spart geamurile, de furie. Dinamoviștii au fost nevoiți să se refugieze la baza de la Săftica și să ceară intervenția Jandarmeriei. Scandalul a început încă de la stadionul din Ploiești.

Dan Nistor a vrut să calmeze spiritele

„Scorul este mincinos, trebuia să fie un scor mai mare pentru adversarii noştri. Îi felicit pe această cale. M-am simţit ca ultimul om azi, m-am simţit ca atunci când cei de la Târgu Jiu mă alergau prin parcuri, în spatele stadionului”, a spus Dan Nistor.

Declarația căpitanului i-a înfuriat și mai tare pe suporteri. Aceștia au venit la vestiare pentru a cere socoteală. Nistor a încercat să-i liniștească, dar fără rezultat.
„V-ați lăudat că luăm campionatul, ne batem la titlu…Unde e Prunea? Ne râde în față Răuță! Și Grigore, tupeistul ăla! Dați-vă jos tricourile!”, le-au strigat ultrașii jucătorilor.

După înfrângerea cu Chindia 2-3, Dinamo e pe ultimul loc în clasamentul Ligii I. În 6 etape are 15 goluri încasate.

„Cred că este imposibil să schimbi totul. În primul rând, trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să nu ne fie frică să jucăm. Nu au încredere în ei, dar trebuie să schimbăm asta. Am început jocul speriaţi, iar echipa nu ştiu pentru ce a aşteptat. Când am început acest meci nu am luptat. La început, poate jucătorii noştri tineri au fost speriaţi, nu pot să vorbesc de tineri, probabil nu sunt obişnuiţi să joace pe acest stadion, cu acest public”, a declarat Dușan Uhrin la conferința de presă.

Suporterii au fost la un pas să provoace incidente grave și pe stadion. În momentul în care alb-roșii erau conduși cu 3-1, tot stadionul a început să strige „B-ul, B-ul”. Fanii din București s-au enervat cumplit și au vrut să rupă cordonul de ordine și să meargă peste susţinătorii adversarilor.

Citește și: Dinamo, umilită cu Dușan Uhrin pe bancă! Chindia, prima victorie în Liga I

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini