Redactia.ro
Home » Sport » Dinamo, umilită cu Dușan Uhrin pe bancă! Chindia, prima victorie în Liga I

Dinamo, umilită cu Dușan Uhrin pe bancă! Chindia, prima victorie în Liga I

Dinamo, umilită cu Dușan Uhrin pe bancă

Dinamo, umilită cu Dușan Uhrin pe bancă. Tehnicianul nu a reușit să pună lucrurile la punct iar „câinii” au pierdut 2-3 cu nou-promovata Chindia Târgovişte.

Neguţ a deschis scorul cu un supergol în minutul 19. A urmat golul lui Leca și gazdele au intrat la vestiare în avantaj. Montini a reușit să reducă din handicap în repriza a doua. În minutul 65 Chindia a obținut un penalty, după ce Klimavicius l-a faultat pe Florea. Cherchez a transformat fără probleme. Când mai erau 9 minute din meci, Nistor reușește să marcheze și stabilește scorul final. Chindia a obținut prima victorie din acest sezon, iar Dinamo ajunge pe ultimul loc în clasament, cu 15 goluri primite.

„Cred că scorul este mincinos, cred că trebuia să fie un scor mult mai mare pentru adversarii noştri. M-am simţit ca ultimul om, m-am simţit exact ca atunci când cei de la Târgu Jiu îşi băteau joc de noi şi mă alergau pe acolo prin spate pe la terenuri, prin parcuri. Aşa m-am simţit şi acum. Sunt nişte greşeli copilăreşti, nu se poate. Să faci la asemenea nivel asemenea greşeli este inadmisibil. ” , a declarat Dan Nistor la Digi Sport.

„Aveam nevoie de această victorie ca de aer. E cu atât mai mare victoria cu cât e obținută în fașa lui Dinamo. Eu mereu caut soluții și încerc să-i motivez”, a declarat Viorel Moldovan pentru Digi Sport.

Fanii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea

Câteva sute de fani dinamoviști au mers să susțină echipa la Ploiești. În momentul în care alb-roșii erau conduși cu 3-1, tot stadionul a început să strige „B-ul, B-ul”, Dinamo fiind pe ultimul loc. Fanii din București s-au enervat cumplit și au vrut să rupă cordonul de ordine și să meargă peste susţinătorii adversarilor.

Citește și: Narcis Răducan s-a înţeles cu Gigi Becali! Va fi noul director sportiv de la FCSB

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: