Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Marin a luat Supercupa cu Ajax! Primul trofeu în Olanda!

Răzvan Marin a luat Supercupa cu Ajax! Primul trofeu în Olanda!

Răzvan Marin a luat Supercupa cu Ajax

Răzvan Marin a luat Supercupa cu Ajax! Românul câștigă astfel, primul trofeu alături de ”Lăncieri”. Ajax a trecut cu 2-0 de rivala PSV, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam. Pentru campioana Olandei au marcat Dolberg și Blind. Răzvan Marin a jucat tot meciul și a avut și o ocazie de gol. Mijlocașul roman a mai câștigat și cupa Belgiei în urmă cu doi ani, cu Standard Liege. Marin a fost titlurat până acum în toate amicalurile jucate de echipa sa.

„Cel mai mult m-a surprins profesionalismul clubului şi al celor care lucrează la Ajax. Este mai avansat decât ce avem la naţionala României. Sunt detalii care fac diferenţa”, a declarat Răzvan Marin.

Ajax a câştigat în sezonul trecut atât campionatul, cât şi Cupa Olandei, iar PSV este vicecampioană.

Răzvan Marin, cifre impresionante

Răzvan Marin a impresionat în Supercupa Olandei. La finalul partidei au fost prezentate statisticile partidei. Românul a fost pe primul loc la recuperări și interceptări și al doilea la numărul de atingeri. Marin a avut 78 de atingeri, înaintea sa fiind Blind cu 80. Mijlocașul nostru a avut 9 recuperări, dar și cu 3 intercepții. A ajuns la Ajax Amsterdam în aprilie 2019. A semnat un contract pe 5 ani, iar „lăncierii” au plătit pentru el 12,5 milioane de euro, lui Standard Liege.

Incident între antrenorii lui Ajax și PSV

Antrenorul lui PSV, Mark van Bommel, s-a enervat pentru că echipa lui era condusă. La pauză, în tunelul care duce spre vestiare, acesta i-a spus lui Erik Ten Hag ”chelios”. Amuzat, tehnicianul lui Ajax a declarant:

”Da, chiar așa m-a numit. I-am răspuns și eu și i-am zis ‘da, crețule”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: