Redactia.ro
Home » Sport » Răzvan Raț își petrece vacanța în Bali! Imagini cu fostul fotbalist

Răzvan Raț își petrece vacanța în Bali! Imagini cu fostul fotbalist

GALERIE FOTO (7) Răzvan Raț vacanță, Bali, familie

Fostul fotbalist, Răzvan Raț și-a luat familia și a plecat în Bali să-și petreacă sărbătorile de iarnă. Împreună cu el este și bunul său prieten, fotbalistul Yevgen Seleznyov.

Răzvan Raț a postat o mulțime de fotografii și filme din care se vede cât de bine se distrează în vacanță. A decis să fugă de frig, dar și de pandemia de COVID-19. Fostul fotbalist a profitat din plin de plajele și de vremea frumoasă din Bali.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Răzvan Raț (@razvanrat.official)

Se pare că fiica fotbalistului se distrează cel mai tare. Alături de Raț este și fotbalistul celor de la Kolos Kovalivka, Yevgen Seleznyov .

Cu ce se ocupă Răzvan Raț

Răzvan Raț nu mai este implicat deloc în fotbal. A preferat să se ocupe de afaceri. Are un hotel în localitatea sa natală, iar de curând a decis să investească în mai multe companii din domeniul tehnologiei. Una dintre firmele în care a investit bani produce dispozitive high-tech dedicate persoanelor nevăzătoare sau cu afecțiuni severe de vedere. Este ceva cu totul inovator.

„Este un dispozitiv, un device care se aplică pe frunte și care înlocuieşte, practic, câinele și bastonul. Sunt 40 de milioane de nevăzători în lume. Singura lor posibilitate de deplasare este prin intermediul câinelui și al bastonului. Ei bine, acești câini-ghizi sunt destul de costisitori, din punct de vedere al antrenamentului. Și sunt și puțini. Acest device practic înlocuiește câinele. Este un lucru care te ajută să te miști foarte liber, ca nevăzător. Am făcut multe teste pe nevăzători. Ei ne spun cum putem îmbunătăți acest device. Aparatul lucrează pe principiul unei mașini autonome, are foarte multe camere care scanează tot ce este în față nevăzătorului și îl face să se miște mai liber”, a spus Raț, la PRO X.

Fostul căpitan al echipei naționale de fotbal a mai investit bani și în Grupul M3 Holdings. Grupul cuprinde trei companii. Modex o platformă ce facilitează adopția blockchain-ului, Moneymailme și M3 Payments.
Răzvan Raț a avut 113 selecții la naționala României, și singurul fotbalist român cu peste 100 de meciuri în cupele europene.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: