Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion a spart gheața și a făcut noi declarații despre nunta cu Daliana Răducan. Cum va arăta evenimentul și cine vor fi nașii

Răzvan Simion a spart gheața și a făcut noi declarații despre nunta cu Daliana Răducan. Cum va arăta evenimentul și cine vor fi nașii

Răzvan Simion și Daliana

Unul dintre cuplurile celebre din showbiz-ul românesc, Răzvan Simion și Daliana Răducan, se pregătesc pentru un moment cu adevărat special în viața lor: nunta care va avea loc anul viitor. Prezentatorul TV a dezvăluit că, inițial, cei doi își doreau o ceremonie restrânsă, dar planurile lor au evoluat pe măsură ce lista de invitați a devenit din ce în ce mai lungă, incluzând din ce în ce mai mulți prieteni apropiați care își doresc să fie martori la această zi deosebită.

Cererea în căsătorie a avut loc în noaptea de Revelion, un moment magic în care Răzvan Simion și-a pus genunchii în pământ și și-a declarat dragostea eternă față de Daliana Răducan. Cu bucurie și entuziasm, cei doi tineri îndrăgostiți și-au stabilit anul 2024 drept momentul în care vor uni destinele în fața familiei și a prietenilor.

Cum va arăta nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan

Chiar dacă momentan detaliile sunt încă în curs de stabilire, una este certă: nunta lui Răzvan Simion și Daliana Răducan va fi un eveniment de neuitat, plin de emoție, bucurie și, cu siguranță, cu o mulțime de surprize plăcute. Într-un interviu recent, Răzvan Simion a dezvăluit că, deși inițial se gândiseră la o ceremonie restrânsă, lista de invitați a evoluat semnificativ, iar nunta se anunță a fi mai mare decât și-ar fi imaginat inițial.

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare. Ați văzut că domnul Dani a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici.

Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți și avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primești o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale e mult (n.r. râde)”, a spus Răzvan Simion, la Xtra Night Show.

Cine vor fi nașii celor doi

În ceea ce privește nașii de cununie, Răzvan Simion a subliniat că aceștia nu fac parte din lumea mondenă și că au fost aleși pentru legătura lor strânsă. Sunt persoane apropiate, atât lui cât și iubitei sale, care au acceptat cu bucurie rolul de a le fi părinți spirituali. O alegere inspirată care adaugă o notă de autenticitate și intimitate evenimentului.

Răzvan Simion a mărturisit că ar fi încântat să-l aibă pe Tiago, fiul lui Dani Oțil, în calitate de cavaler de onoare la nunta sa. Această idee aduce un aer de familie și prietenie la eveniment, consolidând legăturile dintre cele două familii cunoscute în lumea media românească.

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult în pun pe fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: