Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa, Daliana: „Exact de asta am parte”

Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa, Daliana: „Exact de asta am parte”

Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa

Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa, Daliana. Prezentatorul tv trăiește o poveste de dragoste alături de Daliana Răducan. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor. Recent, Răzvan Simion a făcut o dezvăluire surprinzătoare în cadrul matinalului.

Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa, Daliana: „Exact de asta am parte”

Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa, Daliana. După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. La început, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, după care au acceptat să se afișeze împreună. Răzvan și Daliana își declară dragostea în văzul tuturor. În ultima editie a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentatorul tv a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre iubita sa. Acestea au stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți. Răzvan s-a plâns colegului său de platou că a ajuns să fie exact cu femei de care a fugit toată viața. „De ce am fugit eu toată viața?În materie de femei.„, l-a intrebat Razvan pe Dani. „Dani Oțil: De… îmi e urât să spun. De o anumită zodie? Nu știu. Fecioară. Dar de ce nu îți place?

Răzvan Simion: Și de ce regiune?

Dani Oțil: Moldova.

Răzvan Simion: Exact deasta am parte! Dani Oțil: E Fecioară?

Răzvan Simion: Da. E născută la o zi după Ristei.

Dani Oțil: Aoleu, și cu zodia aia și cu meseria… nu mai termină niciodată blocul, au mai zis aceștia”, a fost dialogul între Dani Oțil și Răzvan Simion.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit pentru prima dată despre relația lor. Cei doi își doresc să se căsătorească și să aibă copii împreună. ”Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a declarat iubita matinalului de la Antena 1 pentru VIVA. Moderatorul tv a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă faptul că își mai dorește un copil. ”Copilul nu e un gând, e un fruct”.

Adevăratul motiv pentru care Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

După o relație de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună capăt. Cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an, iar acum vedeta de la Antena 1 are o relație frumoasă alături de Daliana. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat care a fost, de fapt, motivul despărțirii dintre ei. La momentul despărțirii, prezentatorul TV a declarat: „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”.

JO, prietena bună a Lidie, a spus că aceasta se înțelege mult mai bine cu Răzvan decât atunci când cei doi formau un cuplu. „Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul „Tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești”, a spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: