Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului! Care a fost motivul

Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului! Care a fost motivul

GALERIE FOTO (7) Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului! Care a fost motivul

Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului! Toți au sărbătorit împreună ziua de naștere a lui Tudor mai fericiți și împăcați ca niciodată.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au mers acasă la fosta soție a prezentatorului

Răzvan Simion a mers la copiii lui în Timișoara cu ocazia aniversării fiului său, Tudor. Prezentatorul a fost însoțit de iubita lui Daliana Răducan, care, evident, acolo a cunoscut-o pe fosta soție a matinalului de la Antena 1, dar și pe noul ei partener de viață. Toți au sărbătorit împreună ziua de naștere a lui Tudor mai fericiți și împăcați ca niciodată.

Acesta lucru a șocat pe toată lumea, asta pentru că în timpul relației cu Lidia Buble, prezentatorul nu a apărut niciodată pe rețelele de socializare afișându-se cu copiii lui în compania Lidiei Buble și, mai mult ca sigur, cântăreața nu a stat la masă cu fosta lui soție.

Matinalul i-a dăruit o motocicletă potrivită vârstei lui. Sigur, prezentatorul s-a bazat pe priceperea colegului Dani Oțil, care participă la curse enduro. Când a văzut surpriza, Tudor a sărit în brațele tatălui. Întregul moment a fost filmat de Daliana Răducan, iubita moderatorului, care l-a însoțit la Timișoara, dar chiar și de actualul partener al fostei lui soții.

În luna august, Ianca Simion a împlinit 17 ani, iar de puțin timp, aceasta are un iubit pe nume Marco, de care pare foarte îndrăgostită. Răzvan Simion pare că are o relație foarte bună cu tânărul și se înțeleg de minune, având în vedere că au ieșit de mai multe ori împreună. Prezentatorul de la Antena 1 l-a acceptat pe Marco în familia lui și cu siguranță își dorește tot ce este mai bun pentru fiica sa.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie

Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble vreme de cinci ani,iar când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, prezentatorul tv a anunțat despărțirea de artistă. Ulterior, Răzvan Simion a fost surprins în compania Dalianei Răducan, arhitect de design interior. La început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună și nu se mai feresc să-și afișeze relația. Cei doi au acordat primul interviu împreunp și au vorbit despre căsătorie și copii. Potrivit declarațiilor brunetei, este posibil să bată clopote de nuntă. „Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a declarat iubita matinalului de la Antena 1 pentru VIVA. De asemenea, Răzvan a declarat în emisiunea sa pe care o prezintă alături de Dani Oțil, că își mai dorește un copil. ”Copilul nu e un gând, e un fruct”, a spus și prezentatorul TV pentru sursa citată.

Daliana a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar de câțiva ani și-a deschis propriul birou pe strada Paris din București. ”Pe Răzvan l-am primit în viața mea cu arhitectura proprie. Lucrăm să ne construim spațiul ideal… Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului”, a mai spus Daliana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: