Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare

GALERIE FOTO (3) Răzvan Simion, dezvăluire uimitoare despre iubita sa

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie. La câteva luni după ce s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion s-a cuplat cu Daliana Răducan. Cei doi și-au ținut relația secretă, iar ulterior s-au afișat împreună, înfruntând situația. Acum că s-au mutat împreună,cei doi au planuri mărețe!

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit despre căsătorie. Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble vreme de cinci ani,iar când toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, prezentatorul tv a anunțat despărțirea de artistă. Ulterior, Răzvan Simion a fost surprins în compania Dalianei Răducan, arhitect de design interior. La început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au mutat împreună și nu se mai feresc să-și afișeze relația. Cei doi au acordat primul interviu împreunp și au vorbit despre căsătorie și copii. Potrivit declarațiilor brunetei, este posibil să bată clopote de nuntă. „Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a declarat iubita matinalului de la Antena 1 pentru VIVA. De asemenea, Răzvan a declarat în emisiunea sa pe care o prezintă alături de Dani Oțil, că își mai dorește un copil. ”Copilul nu e un gând, e un fruct”, a spus și prezentatorul TV pentru sursa citată.

Daliana a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar de câțiva ani și-a deschis propriul birou pe strada Paris din București. ”Pe Răzvan l-am primit în viața mea cu arhitectura proprie. Lucrăm să ne construim spațiul ideal… Oscilăm între zona urbană și ceva mai retras de zgomotul orașului”, a mai spus Daliana.

Răzvan Simion, despre începutul relației cu Daliana Răducan

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu un an, la scurt timp după ce prezentatorul tv a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Răzvan a declarat că prima vacanță din Istanbul marchează începutul relației cu Daliana Răducan. „Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1. Mai mult, vedeta tv a declarat că are o relație specială cu iubita sa. „Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim”.

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, împreună cu care are doi copii, o fată și un băiat. După ce a cunoscut-o pe Lidia, Răzvan a luat decizia de a divorța de soția sa. Ani la rând, artista a fost criticată de oameni, fiind considerată motivul despărțirii lui Răzvan de mama copiilor săi. Spre surprinderea tuturor, Răzvan și Lidia au decis să o ia pe drumuri separe după aproape șase ani de relație, dar au continuat relația profesională. Vedeta tv este managerul artistei, iar acum cei doi se înțeleg mai bine ca atunci când formau un cuplu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: