Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut nunta în secret? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut nunta în secret? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut nunta în secret? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi

Răzvan Simion și Dalina Răducanu le-au dat de gândit fanilor cu ultimele postări de pe rețelele de socializare! Cei doi au făcut nunta în secret?

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut nunta în secret? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi

Răzvan Simion și Daliana Răducanu formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbiz, iar cu toate astea lucrurile par să se miște destul de repede. Cei doi au o relație stabilă și par să se iubească foarte mult, iar asta se vede din postările lor de pe rețelele de socializare.

Recent, cei doi îndrăgostiți au plecat într-o vacanță de vis pe meleagurile Greciei, în Atena. Aceasta experiență trebuia să fie imortalizată, iar imaginile au apărut și pe Instagram, iar fanii au reacționat imediat, gândindu-se la o nuntă secretă între cei doi.

Prezentatorul TV împreună cu partenera sa s-au simțit excelent, drept dovadă pozele pe care cei doi au ales să le împărtășească cu internauții. Escapada romantică la Atena a fost savurată de cei doi la maxim, iar ei s-au fotografiat în diferite ipostaze. Una dintre fotografii a pus un zâmbet larg pe fata urmăritorilor cuplului și nu s-au putut să nu se gândească dacă nu cumva, Răzvan Simion și Dalina Răducu, și-au unit destinele, departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au sărutat senzual, iar mesajul scris în dreptul pozei este ”Only Gods” (Doar Zeii).

Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut nunta în secret? Postarea care i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi

Fanii s-au dus imediat cu gândul la o căsătorie, presupunând că cei doi au făcut deja un legământ în fața lui Dumnezeu. Până acum cei doi nu au confirmat zvonurile, însă nu ne-ar mira să se fi întâmplat acest lcuru.

Au apărut zvonuri că Răzvan Simion părăsește Antena 1

Probabil că nimeni nu poate să-l vizualizeze pe Răzvan Simion la un alt post tv, prezentând alături de altcineva decât Dani Oțil, însă acest lucru ar putea să devină realitate, spun surse din anturajul prezentatorului. Se pare că, s-ar fi acumulat multă oboseală și stres, iar acesta ar fi detereminat să facă o schimbare pe plan profesional. Astfel, potrivit cancan.ro, Răzvan Simion ar fi în negocieri secrete cu PRO TV.

Într-un podcast prezentat de Mihai Bobonete chiar Răzvan Simion a povestit că ar fi deja obosit de din cauza programului emisiunii și nu i-ar strica o pauză. Conform unor surse din trustul media, prezentatorul TV ar vrea să renunțe pentru că emisiunea s-a mărit la patru ore zilnic, iar asta a devenit destul de epuizant pentru el. Surse au dezvăluit că prezentatorul TV ar face schimbul cu PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: