Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată! Ce imagine au postat cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată! Ce imagine au postat cei doi

GALERIE FOTO (2) Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată! Ce imagine au postat cei doi

Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată, iar relația lor este mult mai stabilă pe zi ce trece, cel puțin asta arată imaginile cu cei doi. Fotografia postată de curând de aceștia a lăsat impresia că sunt foarte fericiți. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată! Ce imagine au postat cei doi

Răzvan Simion și iubita lui formează un cuplu de aproape un an deja, însă se iubesc foarte mult și nu ratează nicio ocazie să le arate tuturor acest lucru. Astfel că, deseori cei doi postează fotografii împreună în diferite ipostaze care arată cât de multe lucruri au aceștia în comun.

Ambii adoră să plece în vacanțe și să călătorească, astfel că pandemia nu le este favorbila celor doi, căci este mai greu să pleci în țări străine în această perioadă. Acesta este și singurul lucru de care sunt cei doi nemulțumiți și au ținut să le arate tuturor cât de dor le este de vacanță.

Matinalul de la Antena 1 și iubita lucrează destul de mult la cariera lor, iar timpul este limitat. Pe lângă acest lucru, nici pandemia nu-i ajută foarte tare, astfel că cei doi nu prea pot placa oricând și oricum în locații exotice. Astfel că, în amintirea momentelor frumoase, cei doi au postat pa pagina de Instagram o fotografie cu ei în care au scris că le este dor de o vacanță.

Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc mai mult ca niciodată! Ce imagine au postat cei doi

Cum se înțelege Daliana Răducan cu fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion pare că o simpatizează foarte mult pe noua iubită a tatălui ei, Daliana Răducan. Dacă pe Lidia Buble, fosta parteneră a lui Răzvan Simion nu o mai urmărește pe Instagram, pe Daliana nu doar că o urmărește, dar se și pozează cu aceasta în mediul online. Cu câteva zile înainte, Ianca Simion a postat o imagine în care se uită la televizor, la un film, în compania tatălui și noii sale iubite. Luni, Daliana a postat o fotografie în care este alături de Ianca.

De asemenea, nici Lidia Buble nu se înțelegea rău cu copiii prezentatorului de la Antena 1. Într-un interviu, ea a mărturisit că a avut o relație la fel de specială cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion.

”Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie.  Răzvan zice că are trei copii”, a declarat  Lidia Buble  în urmă cu mai câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: