Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion, la un pas de un accident grav. Prezentatorul tv a făcut o greșeală fatală

Răzvan Simion, la un pas de un accident grav. Prezentatorul tv a făcut o greșeală fatală

GALERIE FOTO (4) Răzvan Simion, la un pas de un accident grav

Răzvan Simion, la un pas de un accident grav. Prezentatorul tv a povestit în emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil că a fost la un pas de moarte. Răzvan Simion a mărturisit că a mers să călărească un cal, dar avea să trăiască o experiență cumplită.

Răzvan Simion, la un pas de un accident grav. Prezentatorul tv a făcut o greșeală fatală

Răzvan Simion, la un pas de un accident grav. În ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, fostul iubit al Lidiei Buble a făcut mărturisit cumplite. Prezentatorul tv a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a mers să călărească un cal. Evenimentul a avut loc în urmă cu mulți ani, dar Răzvan nu a uitat niciodată experința șocantă. Întâmplarea l-a făcut pe Răzvan să rămână cu o teamă față de cai.

Colegul lui Dani Oțil a povestit că în timp ce călărea, o creangă l-a lovit în piept. ”Eram ca Florin Piersic în Haiducii lui șapte cai. În tinerețe, am călărit o iapă bătrână, eram ca în genericul de la Tezaur Folcloric, desculț. Doar că era să mor, că am luat o creanga in piept. Călăream făra șa, o trăgeam de coamă, deși avea căpăstru. Iapa trebuie să fie intotdeauna batrână, nu-i așa, Dani?”, a spus Răzvan Simion, care, a dezvăluit că s-a aflat chiar la un pas de moarte, din cauza neatenției.

Răzvan Simion a mers cu actuala iubită la fosta soție

Răzvan Simion a divorțat de fosta soție în urmă cu câțiva ani, pentru a intra într-o relație cu Lidia Buble. Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat. Pe 29 octombrie, Tudor, fiul prezentatorului tv și-a sărbătorit ziua de naștere, iar tatăl său i-a făcut o surprinză. Matinalul a călătorit cu avionul la Timișoara pentru a-i face o surprinză fiului său. De asemenea, Răzvan i-a făcut un cadou uimitor lui Tudor. Răzvan i-a cumpărat o motocicletă fiului său, iar când a văzut surpriza, tânărul i-a sărit în brațe tatălui. Întregul moment a fost filmat de Daliana Răducan, iubita moderatorului. Cu această ocazie, Daliana Răducan și Diana, fosta soție a lui Răzvan s-au cunoscut pentru prima oară. Diana i-a invitat în casă, unde l-au sărbătorit cu tort pe Tudor Simion.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după aproape șase ani de relație. La câteva luni de la despărțire, moderatorul s-a cuplat cu Daliana Răducan. Într-un interviu, Răzvan și Daliana au declarat că vor să își construiască o familie împreună. „Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a declarat Daliana.

Cei doi par a fi foarte fericiți împreună, iar în ultima perioadă au călătorit mult. Răzvan și Daliana nu se mai feresc să apară împreună, iar matinul postează deseori poze pe rețelele de socializare în compania iubitei sale. Copiii prezentatorului de la Antena 1 au cunoscut-o pe Daliana și par că se înțeleg de minune. Ianca, fiica lui Răzvan, a postat numeroase imagini în compania brunetei, semn că au o relație apropiată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: