Redactia.ro
Home » Monden » Răzvan Simion și Daliana Răducan au furat toate privirile la un eveniment monden. Imagini de senzație

Răzvan Simion și Daliana Răducan au furat toate privirile la un eveniment monden. Imagini de senzație

GALERIE FOTO (4)

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost în centrul atenției, la un eveniment monden de o eleganță ieșită din comun. Vara aceasta, prezentatorul și iubita sa n-au lipsit de la nicio petrecere mondenă. Iată ce apariție de senzație au avut cei doi, la ultimul eveniment la care au participat!

Răzvan Simion și Daliana Răducan au furat toate privirile la un eveniment monden

Miercuri seară, Răzvan și Daliana, la un eveniment de lux din lumea mondenă, cei doi s-au îmbrăcat în ținute asortate și au respectat dress code-ul impus: all-white. „Au avut o eleganță atemporală și au atras atenția tuturor celor prezenți nu atât prin ținute, ci prin faptul că au părut mai îndrăgostiți ca oricând, neputând să-și ia ochii unul de la celălalt”, relatează „Click!”

Răzvan a trecut de la ținutele cu care ne obișnuise, cele casual, la costume pe care le accesorizează cu diverse accesorii, precum eșarfe. Astfel că, Daliana Răducan, iubita acestuia este foarte atentă la modul în care se îmbracă acesta la evenimentele la care o însoțește.

Sursa foto articol: Click!

Răzvan Simion și Daliana formează un cuplu din vara anului 2020

Răzvan Simion și arhitecta Daliana Răducan sunt îndrăgostiți și formează un cuplu încă din anul 2020. Cei doi nu se mai ascund de ochii lumii și merg deseori la evenimente mondene,

Daliana Răducan:Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă.”, a spus aceasta pentru „Viva”

Răzvan Simion: „Știam că Daliana este un arhitect respectat care și-a pus amprenta admirabil pe câteva spații pe care le admiram”, a declarat prezentatorul pentru aceeași sursă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: