Redactia.ro
Home » Știri » Reacția categorică a Oanei Moșneagu după ce o vedetă a venit în rochie albă la nunta ei. „Mare dramă, mare tragedie”

Reacția categorică a Oanei Moșneagu după ce o vedetă a venit în rochie albă la nunta ei. „Mare dramă, mare tragedie”

GALERIE FOTO (2)

După o relație de trei ani, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să își unească destinele într-un eveniment grandios care a avut loc în weekendul trecut. Cununia civilă a avut loc anterior, iar pe 2 iunie a avut loc cununia religioasă urmată de o petrecere fastuoasă. Numeroase vedete din showbizul românesc au fost prezente pentru a sărbători alături de cei doi miri, transformând evenimentul într-unul memorabil.

Apariția Controversată a Ioanei Blaj

În mijlocul festivităților, un moment neașteptat a stârnit rumoare printre invitați și în mediul online. Actrița Ioana Blaj, colega celor doi miri de la Antena 1, a decis să poarte o rochie albă la nuntă, încălcând astfel o regulă nescrisă, dar importantă, care spune că doar mireasa trebuie să poarte alb. Apariția Ioanei Blaj a surprins-o pe mireasă și a generat numeroase comentarii și critici din partea publicului.

Ioana Blaj la nuntă. Foto: Instagram
Ioana Blaj la nuntă. Foto: Instagram

Reacția Oanei Moșneagu

Când Oana Moșneagu a văzut-o pe Ioana Blaj îmbrăcată în alb, a fost surprinsă și a întrebat-o pe colega sa de ce a ales acea ținută. În ciuda momentului de confuzie inițială, Oana a declarat ulterior că gestul Ioanei nu a deranjat-o și că a trecut rapid peste această situație. Mireasa a subliniat că pentru ea a fost mai important ca toți invitații să se distreze și să se bucure de eveniment, iar acest lucru s-a întâmplat.

Petrecerea de nuntă a fost una spectaculoasă, cu o organizare impecabilă și o atmosferă de sărbătoare. Decorul a fost elegant, iar meniul a inclus preparate rafinate, satisfăcând cele mai exigente gusturi. Momentul culminant al serii a fost tortul de nuntă, o capodoperă culinară care a impresionat pe toată lumea.

După ce au văzut vâlva creată în jurul rochiei albe purtate de Ioana Blaj, mulți dintre invitați și fani au trimis mesaje de susținere pentru Oana și Vlad. Aceștia au apreciat eleganța și maturitatea cuplului în gestionarea situației și le-au urat o viață plină de fericire și împliniri.

„Mamă, cât scandal s-a făcut în online că a venit Ioana în alb, mare dramă, mare tragedie. Eu am fost surprinsă în prima secundă când am văzut-o.

M-am uitat la ea și am zis: «Ai venit în alb?». Și ea a zis că «Da, nu aveam nimic colorat și tu ai zis că în negru nu se poate», și am zis: «E bine, să fii sănătoasă», după care am dansat toată noaptea.

Adică am fost surprinsă, o secundă am avut reacția asta, după care nu mi-a păsat, pentru că nu despre asta era vorba, despre ce culoare poartă ea sau altcineva, ci era vorba despre bucuria pe care o avea să fie lângă noi, pe care o împărtășeam cu toți invitații și noi cu ei și asta a contat mai mult decât dacă a venit cineva în alb. Asta e o chestie de detaliu, de care oamenii din online evident că se leagă, pentru că trebuie să se lege de ceva”, a declarat Oana Moșneagu, la Antena Stars.

Ce a spus Oana Moșneagu despre căsătorie

Oana Moșneagu a vorbit deschis despre perspectiva sa asupra relațiilor și căsătoriei.

Ea a subliniat că, pentru ea, fericirea nu este neapărat legată de formalități și acte, ci de o conexiune autentică și sinceră cu partenerul de viață.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act.

Asta este doar pentru lumea 3D. În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.

Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul. Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a declarat ea.

Nunta Oanei Moșneagu și a lui Vlad Gherman a fost un eveniment de neuitat, marcat de momente speciale și de prezența unor invitați de seamă.

În ciuda incidentului cu rochia albă a Ioanei Blaj, mirii au gestionat situația cu eleganță și au reușit să se bucure de ziua lor specială alături de cei dragi. Fericirea și iubirea autentică dintre Oana și Vlad sunt elementele care definesc această poveste frumoasă de dragoste, demonstrând că adevărata fericire vine din conexiuni autentice și sincere.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: