Redactia.ro
Home » Știri » Reacția incredibilă a Iuliei Albu după ce a aflat ca fostul soț are cancer. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Albu

Reacția incredibilă a Iuliei Albu după ce a aflat ca fostul soț are cancer. Ce mesaj i-a transmis lui Mihai Albu

Mihai Albu a vorbit despre divorțul de Iulia Albu. Ce regretă amarnic după 10 ani de la despărțire

Iulia Albu a aflat de la fiica sa că fostul soț, Mihai Albu, a fost diagnosticat cu cancer și a suferit recent o intervenție chirurgicală. Criticul de modă a fost profund afectată de veste și a considerat că fostul ei partener a procedat corect când a decis să-i spună fiicei lor, Micaela, despre situația sa medicală.

„Ceea ce bănuiam s-a adeverit”

După ce Mihai Albu a fost operat pentru cancer de prostată, Iulia Albu a luat legătura cu el și i-a oferit sprijinul său. „Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Micaelei că are o formă de cancer.

Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine. Pentru Micaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ea a subliniat importanța deciziei lui Mihai de a-și informa fiica despre starea sa, deoarece explicațiile adecvate au ajutat-o să înțeleagă situația.

„Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se întâmplă și că există șanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu”, a completat aceasta.

Mesajul de susținere al Iuliei Albu

Ulterior, Iulia Albu a transmis public sprijinul său printr-o postare pe Instagram, adresându-i un mesaj de încurajare fostului ei soț.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile.  Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a scris Iulia Albu.

Mihai Albu a împărtășit și el experiența sa, descriind lupta cu cancerul pe care a început-o cu multă speranță.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am început-o cu multă speranță. În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu si echipa sa la Spitalul Sanador, cărora le mulțumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: