Redactia.ro
Home » Știri » Reacția Kremlinului după suspiciunile de otrăvire a lui Abramovici. Oligarhul a participat la negocierile de marți

Reacția Kremlinului după suspiciunile de otrăvire a lui Abramovici. Oligarhul a participat la negocierile de marți

Kremlinul a dat prima reacție după suspiciunile de otrăvire a lui Abramovici. Oligarhul rus și alți doi negociatori de pace ucraineni au fost la începutul lui martie la o negociere în Kiev. Marți, Kremlinul și-a trimis punctul de vedere.

Prima reacție a Kremlinului după suspiciunile de otrăvire a lui Abramovici la negocierile Rusia – Ucraina

Suspiciunea de otrăvire a miliardarului rus Roman Abramovici la negocierile de pace de la începutul acestei luni nu are nimic de-a face cu realitatea, susține Kremlinul, conform Reuters. Este prima reacție a Rusiei în urma informațiilor publicate de The Wall Street Journal privind suspiciuni de otrăvire a lui Abramovici și a unor negociatori ucraineni, printre care parlamentarul ucrainean Rustem Umerov, care au luat parte la discuțiile ruso-ucrainene de pace de la începutul lunii martie.
Kremlinul susține că totul face parte dintr-un „război informațional”.
De asemenea, Kremlinul mai spune că Abramovici nu este membru oficial al delegației ruse în Turcia, deși a fost fotografiat la discuțiile cu Ucraina.

Roman Abramovici a participat marți la negocierile de la Istanbul dintre Ucraina și Rusia

Oligarhul Roman Abramovici a participat marți la negocierile care au avut loc la Istanbul între delegațiile Ucrainei și Rusiei, din care fac parte consilieri prezidențiali.
Purtătorul de cuvânt al președinției turce a transmis că Roman Abramovici se află la Istanbul în calitate de negociator desemnat de Rusia, conform Tass.
„Nu avem pe nimeni sub sancțiuni. Abramovici a venit în Turcia ca parte a unei echipe de negociatori. Permiteți-mi să reformulez totuși. A venit fiind desemnat de președintele Putin ca negociator”, a transmis purtătorul de cuvânt al președinției turce.

Roman Abramovici și alți doi negociatori de pace ucraineni ar fi fost otrăviți la Kiev

Oligarhul rus Roman Abramovici şi cei doi negociatori de pace ucraineni ar fi fost otrăviți după o întâlnire la Kiev, a scris luni Wall Street Journal. Potrivit cotidianului american, simptomele au constat într-o înroşire a ochilor, lăcrimare constantă şi dureroasă şi jupuire a pielii pe faţă şi pe mâini. Abramovici face naveta între Moscova, Liov şi alte locuri în care au loc negocierile ruso-ucrainene, de la începutul lui martie.
Şi grupul de investigații Bellingcat a confirmat luni informaţia şi spune că trei persoane, între care şi miliardarul rus Abramovici, au suferit simptome specifice intoxicării cu agenţi chimici. Potrivit grupului, cei trei ar fi consumat doar ciocolată şi apă în ultimele ore înainte de a resimţi simptome.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: