Redactia.ro
Home » TV » Reacția lui Carmen Tănase când a văzut factura la gaze: „O să fiu în pragul infarctului”

Reacția lui Carmen Tănase când a văzut factura la gaze: „O să fiu în pragul infarctului”

După ce a văzut factura la gaze, Carmen Tănase nu a avut curajul să-i arate mamei sale cât este nevoită să achite pe o lună, mai ales pentru că femeia are o pensie de doar 1.300 de lei.

Îndrăgita actriță Carmen Tănase își arată nemulțumirea și totodată îngrijorarea față de creșterea prețurilor la utilitățile necesare vieții de zi cu zi, după decizia Guvernului de a liberaliza piața de energie.

Carmen Tănase a dezvăluit că nici nu a avut curaj să îi arate mamei sale, în vârstă de 90 de ani, care trăiește dintr-o pensie de 1.300 de lei pe lună după o viață de muncă, factura la gaze și curent.

Reacția lui Carmen Tănase când a văzut factura la gaze

Actrița critică măsurile din ultima vreme și consideră că România se va transforma într-o țară de asistați sociali.

„Cumva, noi suntem transformați toți, aproape toți, marea majoritate în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă. Vor să ne transforme pe toți în asistați social persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a mărturisit Carmen Tănase, la Antena 3.

Carmen Tănase se teme de viitoarele facturi, mai ales dacă prețurile continuă să crească. Mai mult, actrița spune că va ajunge „în pragul infarctului” dacă și următoarele facturi ce vor veni vor fi la fel de mari.

Carmen Tănase: „O să fiu în pragul infarctului”

„Am totul pe curent electric și încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia sau cum se cheamă. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci”, a declarat Carmen Tănase.

Mai mult ca oricând, îndrăgita actriță susține că o deranjează lipsa de reacție a românilor, după scumpirile la facturi. De asemenea, actrița crede că lucrurile se vor agrava.

„Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze. Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa”, a mai explicat Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: