Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă: „Nu o ținem pe banii noștri, căci nu ne permitem”

Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă: „Nu o ținem pe banii noștri, căci nu ne permitem”

GALERIE FOTO (4) Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă

Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă. Fiica lui Cornel Palade a fost dată afară din casă de către prietenii cu care locuia în Anglia. Dezamăgită, Ada Palade a postat un mesaj surprinzător referitor la această situație. Ulterior, tatăl ei, actorul Cornel Palade, a avut o primă reacție.

Reacția lui Cornel Palade, după ce fiica lui a fost dată afară din casă: „Nu o ținem pe banii noștri, căci nu ne permitem”

Fiica lui Cornel Palade s-a stabilit în Marea Britanie, unde este studentă la o universitate de muzică. Tânăra și-a luat viața de la zero,dar în urmă cu câteva zile a trecut prin momente dificile. Ada a plecat împreună cu niște prieteni, care s-au schimbat complet față de ea acolo și au dat-o afară din casă. Ada a plecat din România pentru o viață mai bună, stabilindu-se în Marea Britanie. Tânăra a dezvăluit că țara ei a dezamăgit-o foarte mult, simțindu-se trădată, după ce după 6 luni, la un moment dat a fost dată afară din casă, de prietenii români. Aceasta a fost dată afară cu tot cu haine și alte bunuri pe care le avea în locuința respectivă.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții. Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.”, și-a început Ada Palade povestea.

Reacția lui Cornel Palade

Cornel Palade este mândru de fiica lui și de ceea ce face în Anglia. Actorul a mărturisit că fiica sa se descurcă singură cu banii, deoarece el și soția sa nu își permit să o țină din banii lor. ‘’E greu, e singură! Are un job care o ajută să se întrețină. Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem să îi dăm bani. Statul englez a împrumutat-o, ca să meargă la școală, bani pe care însă trebuie să îi dea înapoi. Dar este bine acolo, este cu totul alt sistem, încurajezi tânărul. Îi oferi o șansă să se dezvolte, nu ca aici!’’, a declarat acesta pentru Ego.ro.

Cu toate astea, Cornel Palade are încredere în fiica sa. Acesta mărturisește că Ada muncește, se duce la școală și studiază muzica. ‘’Fiica mea este un copil deștept, educat foarte frumos, știe cu ce se mănâncă lumea asta, știe sensul vieții. Aici, în România, nu există nicio șansă, democrația nu funcționează, pentru că votul meu nu contează. Fiica mea este în Anglia, a mai fost prima dată trei ani, acum, în august, face doi ani de când studiază muzica și producția muzicală, este studentă eminentă la universitatea de acolo. Dar fata mea și muncește, are serviciu, se duce și la școală’’, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: