Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de CNCD! ”Ce discriminare? Sunt niște prostii!”

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de CNCD! ”Ce discriminare? Sunt niște prostii!”

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de CNCD! ”Ce discriminare? Sunt niște prostii!”

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de CNCD! Patronul FCSB a avut de-a lungul timpului multe declarații în care a discriminat sexul frumos. 

Reacția lui Gigi Becali după ce a fost amendat de CNCD! ”Ce discriminare? Sunt niște prostii!”

Gigi Becali a avut de-a lungul timpului multe declarații în care a discriminat sexul frumos: „Dacă barbatul înșală, femeia nu are voie sa divorțeze. Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat și femeia curvă”, este una dintre declarațiile sale la emisiunea Agentul VIP din 2011.

Recent, Anamaria Prodan a depus plângere împotriva lui Gigi Becali la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării iar patronul FCSB a fost amendat după declarațiile jignitoare la adresa impresarei și femeilor în general. Sexy-impresara se află într-un război-total cu Gigi Becali și a publicat pe contul ei de Instagram documentul în care este explicată decizia instituției, însoțit de un adevărat comunicat în care dă de pământ cu omul de afaceri.

”Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, le-a spus Gigi Becali apropiaților.

Anamaria Prodan a publicat în premieră documentul în care se motivează decizia CNCD și a lansat un atac nemilos la adresa patronului FCSB: „El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, scrie fanatik.ro.

”Ce să vorbesc eu despre ce face Ana cu fotbaliștii? Eu nu comentez despre femei. Mi-a zis azi la telefon să o ajut cu Stoica la Sibiu. I-am zis: ‘Dacă nu erai nevasta lui Reghe nu vorbeam cu tine’. Eu nu vorbesc cu femeile decât strictul necesar. Dacă e impresar, negociez ceva și gata. Dar nu vreau să comentez mai mult despre ce poate face o femeie impresar”, spune Gigi Becali despre Anamaria Prodan în urmă cu un an.

Nu este prima dată când Gigi Becali a fost amendat pentru discriminarea femeilor

Patronul FCSB a fost amendat în trecut cu 2.o00 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. În urma acestei declarații făcute la Antena 2, postul de televiziune a fost de asemenea amendat de către CNA.

„O să plătesc amenda, dar părerea mea rămâne tot aia. Mai mult, asta e o vorba din popor, nu pot schimba ei un proverb cu o amenda. Şi, până la urmă, pe mine mai mult de 25 la suta dintre femei ma felicită pentru ce am zis. Dintre femeile măritate mă refer. Pentru că dintre femeile măritate doar una din zece înşală”, a declarat Gigi Becali

De asemenea, Gigi Becali a mai fost amendat cu 500 de lei de CNCD în 2007  după ce un grup de 26 de femei au reclamat la CNCD o serie de afirmaţii, „jignind şi denigrând astfel statutul pe care poate şi trebuie să îl aibă o femeie în societatea din România”. Patronul FCSB a declarat printre altele că „femeia nu mai are nici o valoare după ce a adus pe lume un copil”. Becali a mai fost amendat încă o dată de CNCD cu 600 de lei pentru discriminarea femeilor în 2013, când a jignit-o pe deputa PRM Ana Cîrcu, despre care a spus: „centurista, matroana de hotel şi femeie de doi lei”.

”Nu mai vorbesc în viaţa mea de Anamaria. Nu fac afaceri cu femei. Nu fac, dacă eşti femeie, nu te bag în seamă. Am terminat, nu mai vreau să vorbesc despre ea. Dacă vine Angela Merkel nici nu o bag în seamă. Nu stau de vorbă nici cu regina Angliei. Nu există nici o femeie pentru mine în afaceri. Îţi dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista să mai vorbesc cu Ana. Îi dau ”bună ziua”, o salut, dar atât. Nu vreau să discut cu femei. Ce îmi trebuia mie să am o discuţie cu o femeie? Meseria în femeie nu există”, a mai spus Gigi Becali pentru care a fost amendat de CNCD.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: