Redactia.ro
Home » Știri » Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR

GALERIE FOTO (2)Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR! Ce s-a întâmplat de fapt la filmările show-ului. 

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat

În nopatea dintre ani, postul de televiziune TVR1 a difuzat un program de Revelion intitulat ”Revelion la mine acas”, regizat de Mugur Mihăescu. Programul a stârnit numeroase controverse în spațiul public, fiind catalogată drept ”o bășcălie”.

Pe lângă Mugur Mihăescu, protagoniștii au fost și Radu Pietreanu, Dan Bittman și George Tănase. Aceștia au fost acuzați că au luat în derâdere pandemia și măsurile de distanțare și de protecție împotriva coronavirusului. Însă, Mugur Mihăescu se apără și susține că audiența din acest an a postului TVR1 a fost mai mare față de anii anteriori. În plus, el a mai adăugat că multora li s-a părut „excepțional” programul dintre ani difuzat de TVR.

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion de la TVR! Actorul a fost invitat în cadrul unei ediții speciale la Antena 3, unde a oferit detalii despre scandalul momentului.

”Acest om căruia nu îi pronunț numele și-a permis să spună că sunt conspiraționist. Îi rog oficial pe conducătorii partidului acestuia, adică pe domnul Dacian Cioloș și pe domnul Dan Barna să îl demită din partid pe acest individ. Nu are ce căuta acolo unul cu apucături naziste, mai ales că vorbim de un partid progresist. Delirează. Când eram la Festivalul de Arte și creații studențești în Timișoara am băgat o ‘șopârlă’ despre Nicolae Ceaușescu, au trimis tot publicul acasă, pentru că publicul se ridicase în picioare, dar, nu-i așa, el nu era educat, și pe urmă festivalul s-a ținut în spatele ușilor închise cu o comisie de 4-5 inși în fața ta”, a spus Mugur Mihăiescu.

Ce a declarat Doina Gradea despre acest scandal

Reacția lui Mugur Mihaiescu după ce s-a aflat câți bani a câștigat de Revelion! Doina Gradea, preşedintele-director general al SRTv a luat atitudine în scandalul iscat la TVR1.

”Mi-e greu să cred că domnia sa nu știe ce înseamnă bășcălie dar dacă, totuși, îi scapă sensul, îi pot spune că bășcălia e una, satira e altceva. Dacă la bășcălie se pricepe oricine (poate și dl. Bulai, nu știu, nu-l cunosc) la satiră nu toată lumea. Tocmai de aceea, pentru programul de Revelion, TVR a apelat la doi cunoscuți umoriști, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu: pentru a face comedie. Deci umor, satiră, comedie, nu bășcălie. Eu nu am intervenit în propunerile de programe TVR pentru seara de Revelion. Experiența de zeci de ani în televiziune m-a învățat că cenzura (voi reveni la acest cuvânt) nu duce la nimic bun. Responsabilii TVR care au decis includerea acestui show în seara de Revelion își asumă acest program iar din cifrele de audiență rezultă că nu a fost o alegere greșită”, a declarat Doina Gradea, scrie Click! 

Deputatul Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților, a spus pe Facebook că programul de la TVR1 a fost o bășcălie.

”Pe banii noștri, TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Etichete: