Redactia.ro
Home » Monden » Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

GALERIE FOTO (3) Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Petrecerea a ținut până în zorii zilei

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Anul acesta lucrurile au stat diferite pentru soții de la Blăgești. 

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel

Anul 2020 a venit cu schimbări majore pentru toată lumea, mai ales pentru cuplul format din Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi s-au schimbat viața total de cand au apărut la emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Dacă până acum erau acasă la Blăgești, iată că de data aceasta, de Revelion, aceștia s-au distrat în compania nașilor viitorului lor copil.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel de la Acces Direct! Pentru că nu aveau cum să petreacă singuri noaptea dintre ani, Veronica și Viorel Stegaru au fost de Revelion la Liliana Moise, iar aceștia au petrecut toată noaptea. Au mâncat, au băut, au dansat și au cântat melodiile lor, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei, potrivit spynews.ro.

Însă, se pare că nici măcar pentru noaptea dintre ani cei doi nu au luat-o pe fiica lor, care este în continuare la Blăgești alături de bunici. Chiar dacă soții Stegaru i-au trimis haine, jucării și dulciuri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, acete lucruri nu au putut să acopere prezența lor fizică.

Cum s-a schimbat viața Vulpiței și a lui Viorel în 2020

Anul 2020 a adus numai schimbări în bine pentru soții Stegaru. După ce aceștia au venit la Acces Direct cu o poveste care la prima vedere părea destul de serioasă, dar care s-a dovedit că de fapt a fost doar o înscenare a Veronicăi, cei doi au devenit două persoanaje plăcute de cei de acasă, iar Vulpița și Viorel au petrecut mai multe luni la București.

Cum au petrecut Revelionul Vulpița și Viorel

Cu această ocazie viața li s-a schimbat radical, mai ales că au avut parte de noi experiențe, dar și de întâlniri cu oameni importanți din România. Aceștia au cunoscut-o și pe Liliana Moise, o interpretă de muzică populară cu care au lansat și două piese și cu care au devenit prieteni.

Cântăreața a hotărât împreună cu soțul ei chiar să devină rude cu Veronica și Viorel, asta după ce tânăra a rămas însărcinată. Artista a decis să fie nașă băiețelului pe care Vulpița îl poartă în pântece, iar în doar câteva luni aceasta urmează să și nască!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: