Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița. Cei doi soți și-au revăzut fiica cea mare de Crăciun

Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița. Cei doi soți și-au revăzut fiica cea mare de Crăciun

GALERIE FOTO (2) Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița.

Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița. Viorel și Veronica Stegaru s-au bucurat de un Crăciun special. Cei doi soți erau triști pentru că nu o au alături de ei pe fiica lor cea mare, Maria. Ei bine, o minune s-a întâmplat și s-au reunit cu fiica lor chiar în ziua de Crăciun.

Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița. Cei doi soți și-au revăzut fiica cea mare de Crăciun

Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița. Veronica și Viorel Stegaru nu mai au nevoie de nicio prezentare, deoarece sunt cunoscuți în întreaga țară. Cei doi s-au mutat în Buzău, după ce o persoană le-a oferit o casă, pentru a duce un trai liniștit, mai ales că Veronica va aduce pe lume în câteva luni un băiețel.  Cei doi mai au o fiică pe care o cresc părinții bărbatului, la Blăgești. Acesta era și motivul pentru care cei doi soți nu erau cu adevărat împliniți de sărbători.

Dar cum de Crăciun se întâmplă miracole, cei doi soți au avut parte de surpriză. Bucurie mare pentru Viorel și Vulpița după ce și-au revăzut fiica cea mare. Viorel și soția sa au văzut-o pe Maria și au împărtășit bucuria cu toți fanii lor. Pe pagina de Instagram, Vulpița a postat o imagine cu ea și Viorel, alături de fiica lor, Maria. Se poate observa că aceasta a crescut spre deosebire de prima sa apariție la Acces Direct, iar cei doi soți au continuat să-i ascundă fața Mariei, pentru a o proteja. Vulpița i-a acoperit fața Mariei cu un îngeraș, pentru ca internauții să nu o vadă pe micuță. Din imagine putem observa că Veronica și Viorel sunt extrem de fericiți de revederea cu fiica lor.

În urmă cu câteva zile, cei doi au declarat în cadrul emisiunii care i-a făcut vedete că le lipsește enorm fiica lor, care a rămas acasă, la Blăgești. „Ne simțim, deocadată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”, a spus Viorel Stegaru. Pe de altă parte, Veronica a fost tare gospodină de Crăciun, mândrindu-se cu preparatele pe care le-a făcut. „Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură”,a completat Vulpița.

Viorel si Veronica alaturi de fiica lor in ziua de Craciun

Veronica și Viorel, părinți pentru a doua oară

Veronica și Viorel Stegaru vor deveni părinți pentru a doua oară, după ce în urmă cu câteva luni Vulpița a anunțat că va aduce pe lume un al doilea copil. Veniți în emisiunea Acces Direct, cei doi soți au făcut testul pentru a descoperi sexul copilului. Mai întăi, aceștia au făcut testul cu verigheta pe firul de ață, iar aceasta s-a învârtiti circular, indicând faptul că vor avea o fetiță. Ulterior, aceștia au făcut testul cheii, care spune, din bătrâni, că dacă o femeie însărciantă apucă o cheie dintr-o parte, va avea o fetiță. Următorul test se rezumă la forma burții, dacă aceasta este țuguiată, atunci va fi băiețel.

În cele din urmă, aceștia au anunțat că vor avea un băiețel, iar emoțiile celor doi au fost copleșitoare. Viorel a declarat că își dorește un băiețel sănătos, și că fiul lui se va numi Radu Constantin, având în vedere că se va naște în apropierea de sărbătoarea Sfinților Constntin și Elena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: