Redactia.ro
Home » Monden » Vulpița și Viorel, cu ochii în lacrimi de Crăciun! Ce le lipsește

Vulpița și Viorel, cu ochii în lacrimi de Crăciun! Ce le lipsește

-vulpita si viorel

Vulpița și Viorel s-au pregătit temeinic de sărbători. Asemeni multor oameni, cei doi au pregătit bucate alese, au împodobit bradul, iar Viorel s-a costumat în Moș Crăciun. Însă, fiind în Buzău, un singur le lipsește.

Vulpița și Viorel, cu ochii în lacrimi de Crăciun! Ce le lipsește

Vulpița și Viorel pretrec sărbătorile de iarnă. Au pregătit bucate alese și au împodobit bradul. De altfel, Viorel s-a îmbrăcat în Moș Crăciun. Însă, cu toate acestea, soților Stegaru le lipsește un lucru, mai ales că acum ei locuiesc în Buzău, potrivit cancan.ro.

Vulpița și Viorel au parte de un Crăciun diferit în acest an. De aproape un an sunt în lumina reflectoarelor, sunt cunoscuți de o țară întreagă și s-au mutat din Blăgești, în Buzău. Cu toate că s-au întâmplat lucruri bune în viața lor, un lucru le lipsește: fetița lor, Maria. Maria se află la Blăgești, în grija bunicilor.

„Ne simțim, deocamdată, bine, mai ales că așteptăm să vină și al doilea copilaș, dar un singur lucru lipsește. Fetița. E la Blăgești”, a spus Viorel Stegaru, cu durere în suflet.

Crăciun în lacrimi pentru Vulpița și Viorel. Ce le lipsește cel mai mult soților Stegaru, de Sărbători

Vulpița și Viorel au primit colindători

Vulpița și Viorel au primit colindători. Le-au servit cu colaci și mere. De altfel, vulpița spune că a pregătit sarmale, cozonac și friptură.

„Au venit și la noi colindătorii. Le-am dat colăcei, mere. A venit și o vecină, a venit cu plăcinte, ne-a colindat. Am pregătiti cozonac, avem de toate, și sarmale, friptură”, a completat Vulpița.

Vulpița și Viorel așteaptă un copil. Veronica Stegaru trebuie să dea naștere unui băiețel. Ei primesc și mesaje dure din partea oamenilor.

”Dacă și pe băiat îl veți crește cum ați crescut fata mai bine când se naște să îl lăsați în centru ca să nu fie vai și amar de el, noroc de mama lui Viorel că are grijă de fetiță, că altfel nu știu ce se întâmplă cu ea. Păcat că oamenii ca voi sunt binecuvântați cu asemenea daruri cerești, iar cei care își doresc cu adevărat și au ocazia să le ofere totul nu pot avea puiuții. Îmi e milă de ce urmează”, este unul dintre cele mai dure mesaje pe care cei soți le-au primit.

De când au revenit la Acces Direct, Vulpița și Viorel s-au mutat în casă nouă. Un telespectator le-a oferit o casă în care nu mai locuiește, în Buzău.

”Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1, la vremea respectivă.

Veronica a acceptat cu ochii în lacrimi propunerea de a locui într-o casă nouă, gratis.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Cât despre copilul din pântece, vecinii din Blăgești o acuză pe Vulpița că nu este al lui Viorel, ci al unui vecin.

„Astă-vară ce ai făcut? Până astă-vară domnișoara Vulpița era prietenă cu vecina Cătălina, dar de când a venit la Blăgești cam s-a terminat treaba că s-a întâlnit cu bărbatul său. Tot satul știe. În săptămâna aceea erai toată mușcată și pe gât și peste tot”, a aruncat bomba vecinul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: