Redactia.ro
Home » Monden » Viorel și Vulpița au făcut marele anunț! Ce nume va purta băiețelul lor

Viorel și Vulpița au făcut marele anunț! Ce nume va purta băiețelul lor

Ce nume va purta băiețelul soților Stegaru

În urmă cu mai multe săptămâni, Vulpița și Viorel au aflat că vor mai avea un copil, iar recent au aflta că este băiețel și au fost tare emoționați. Acum însă, fanii acestora sunt curioși ce nume va purta al doilea lor copil. 

Ce nume va purta băiețelul soților Stegaru

Soții Stegaru au aflat de curând sexul copilului lor. În urmă cu câteva zile soții Stegaru au revenit la București pentru un control al sarcinii ca să știe că totul este în regulă. Dorința cea mare a Vulpiței a fost să afle și sexul celui de-al doilea copil pe care urmează să-l aibă, asta după ce acasă mai are o fetiță de trei ani, iar medicul i-a îndeplinit-o, scrie spynews.ro.

Acum că știe că al doilea copil al lor este un băiețel sănătos, s-au gândit imediat și la numele pe care-l va purta. Tot în emisiunea Acces Direct, acolo unde s-au făcut cunoscuți, soții Stegaru au dezvăluit și care va fi numele băiețelului. Deoarece reporterul Radu Rotaru a fost tot timpul cu ei în ultimele luni și le-a devenit un adevărat prieten, Viorel și Veronica au decis că cel mic să poarte numele lui, astfel că unul dintre prenume va fi Radu, însă cel de-al doilea ar putea fi cel pe care chiar Mirela Vaida l-a recomandat.

Pentru că se va naștere în apropierea sărbătorii Sfinților Împărați Constantin și Elena, Mirela Vaida le-a spus soților Stegaru că ar fi bine ca cel mic să poarte numele de Constantin, fapt care i-a încântat pe cei doi. Așadar, noul membru din familia Stegaru ar putea să poarte numele Radu Constantin, dacă cei doi nu își vor schimba părerile între timp.

Vulpița și Viorel s-au lansat și în lumea afacerilor

Vulpița și Viorel Stegaru s-au mutat la țară, la Buzău, dar se pare că duc o viață liniștită în noua lor casă. Cei doi soți au vrut să scape atât de agitația din Capitală, cât și de agitație din Blăgești. Viorel și Vulpița nu au mai putut să ducă o viață liniștită din cauza socrilor, mai ales că erau huiduți și criticați peste tot de vecini și de oamenii care îi cunoșteau.

Locuința pe care au primit-o la Buzău nu este cea mai comodă locuință și nici cea mai modernă, însă, cei doi par să fie extrem de mulțumiți și nu duc lipsă de nimic. Vulpița s-a schimbat enorm de mult după ce a plecat din Capitală și odată cu mutarea în noua locuință alături de Viorel. Fosta vedetă a Antenei 1 pare să nu mai neglijeze treburile casnice. Mai mult, pare să își ia sarcinile destul de serios.

Soții Stegaru s-au lansat și în afaceri și și-au creat propria ”firmă”. Acesștia au mers din casă, în casă pentru a-și promova afacerea. Cei doi soți și-au dorit să meargă chiar și la edilul satului, dar până să ajungă acolo s-au bucurat de laudele din partea vecinilor. Asta pentru că Veronica și Viorel și-au creat o afacere cu prăjituri, făcute acasă chiar. Vulpița este cea care le-a făcut și împreună cu partenerul ei au strâns ceva bani.

Dacă vă gândiți să cumpărați o prăjitură de la Vulpița, trebuie să scoateți din buzunar nu mai mult de 5 lei. Vecinii Vulpiței și lui Viorel au făcut urări de bun augur, să le meargă tot mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: