Redactia.ro
Home » TV » Reacția lui Tudor Chirila după ce a fost pus la zid la Vocea României 2023. Ce a declarat despre conflictele care avut loc: „Irina nu a înțeles mecanica show-ului”

Reacția lui Tudor Chirila după ce a fost pus la zid la Vocea României 2023. Ce a declarat despre conflictele care avut loc: „Irina nu a înțeles mecanica show-ului”

Emisiunea „Vocea României” a fost întotdeauna unul dintre cele mai apreciate și urmărite show-uri de talente din țară, iar Tudor Chirilă, unul dintre antrenori, a făcut recent dezvăluiri interesante din culisele acestui program.

Ce a spus Tudor Chirilă despre așa-zisele conflicte

În timpul unei discuții, Tudor Chirilă a abordat și relația sa cu colegul său de platou, Horia Brenciu. Cei doi antrenori au fost implicați în numeroase schimburi de replici și momente tensionate pe parcursul emisiunii. Chirilă a adăugat că astfel de „conflicte” sunt inevitabile într-o emisiune competitivă precum „Vocea României”.

Ne distrăm în show-ul ăsta. Cred că amândurora ne-a plăcut așa-zisul conflict dintre noi. Horia este, într-adevăr, un vechi om de televiziune și un bun încasator, eu sunt vechi în show-ul ăsta și-mi place să mă joc și să intru în dialog cu el. Poate că nu sunt întotdeauna atât de spumoase pe cât ni le-am dori (n. red. conflictele), dar sunt și multe foarte mișto și ne înțepăm fără să ne dezumflăm.„, a declarat Tudor Chirilă

Care a fost relația lui cu Irina Rimes

Artistul a făcut și câteva comentarii despre colega lor, Irina Rimes, menționând că la începutul experienței sale în emisiune, aceasta nu a înțeles complet dinamica show-ului și interacțiunea dintre jurați, dar s-a adaptat ulterior. Astfel, Tudor Chirilă a subliniat că lucrurile sunt separate și că, deși există momente de competiție, acestea nu afectează relațiile lor în afara platoului de filmare.

Cred că Irina, la început, la primul ei sezon, nu a înțeles mecanica asta a show-ului, că ne mai înțepăm și că, atunci când ești în fața unei camere, poate faci un pic mai mult, dar s-a lămurit că lucrurile sunt separate. În show suntem și noi înșine, dar în același timp, ne permite, în anumite momente, să jucăm și niște personaje.

În ce mă privește, Vocea României este pentru mine și o tribună care îmi dă posibilitatea să mai filozofez pe marginea unor chestii care mă preocupă, cum a fost și momentul concurentei de la Horia & Theo, care studiază în Manchester și m-a întristat ideea că ea nu vrea să se mai întoarcă în țară.„,a mai spus Tudor Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: