Redactia.ro
Home » Monden » Reacția momentului după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! Ce i-a urat Anamaria Prodan, chiar de ziua lui de naștere

Reacția momentului după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! Ce i-a urat Anamaria Prodan, chiar de ziua lui de naștere

GALERIE FOTO (2)

Reacția momentului după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! Iată ce i-a urat Anamaria Prodan, chiar de ziua lui de naștere!

Reacția momentului după ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil

Laurențiu Reghecampf a primit o veste minunată! Acesta va deveni, din nou, tată alături de Corina Caciuc. Fosta parteneră de viață, Anamaria Prodan nu a întârziat cu o primă reacție! Impresara i-a transmis imediat felicitări și urări de noroc:

„Familia mea îi urează multă baftă! Sa îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.

Corina Caciuc însărcinată, din nou. Anunțul făcut chiar de ziua lui Reghecampf: „1+1=4”

Corina Caciuc este din nou însărcinată și a făcut anunțul chiar de ziua lui Laurențiu Reghecampf! Aceasta a postat o fotografie cu micuțul lor și tortul aniversar pe care scria „1+1=4”, dezvăluind că este, din nou, însărcinată.

„Happy Birthday to the most important man in the world to me!
You are my hero and always will be, dad♥️”, a fost mesajul acesteia pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Ce mesaj surprinzător i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui de naștere

Astăzi, cu ocazia zilei de naștere a fostului partener de viață, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj surprinzător. Vedeta i-a dedicat o urare specială:

„Happy birthday Laurențiu!!!! Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes!!! ANA, REBE, SARAH, BE BETO”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory pentru fostul ei soț.

Sursa foto: Instagram

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: