Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Monicăi Bîrlădeanu după ce a fost surprinsă în jacuzzi alături de medicul Valeriu Gheorghiță: «Îmi doresc să aflați adevărul de la mine»

Reacția Monicăi Bîrlădeanu după ce a fost surprinsă în jacuzzi alături de medicul Valeriu Gheorghiță: «Îmi doresc să aflați adevărul de la mine»

GALERIE FOTO (2) monica birladeanu valeriu gheorghita

Un nou cuplu se profilează în showbiz-ul din România. Se pare că actrița Monica Bîrlădeanu formează un cuplu alături de medicul militar, cel care a coordonat campania națională de vaccinare în timpul pandemiei de coronavirus. Iată ce a declarat Monica la scurt timp după ce în spațiul public au început să circule imagini în care ea apare alături de Valeriu Gheorghiță, într-o piscină dintr-un resort din Bulgaria.

Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță, suprinși împreună într-o piscină din Bulgaria

Monica Bîrlădeanu este o vedetă foarte discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală. După despărțirea de Bobby Păunescu, Monica nu s-a mai afișat în spațiul public alături de alt bărbat și nici nu a oferit declarații despre situația sa amoroasă. Recent, fotoreporterii au suprins-o pe frumoasa actriță în vacanță, în Bulgaria. Nu singură, ci într-o piscină alături de medicul militar Valeriu Gheorghiță, cel care a coordonat campania națională de vaccinare în timpul pandemiei de coronavirus.

monica barladeanu si valeriu gheorhita
Monica Bîrlădeanu alături de medicul Valeriu Gheorghiță, într-o pisicnă din Bulgaria

De aici până la apariția speculațiilor conform cărora între cei doi ar fi vorba despre ceva mai mult decât o simplă amiciție nu a fost decât un simplu pas. PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a conformat că între actriță și medic există o legătură amoroasă, însă a subliniat că Monica nu va oferi detalii suplimentare întrucât pune mare preț pe discreție.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a declarat PR-ul Monicăi, Aprilia Ivănescu, conform Ego.ro.

Reacția Monicăi Bîrlădeanu după ce în spațiul public au apărut imagini cu ea și medicul Valeriu Gheorghiță

Medicul a fost căsătorit cu o fostă colegă de facultate, însă se pare că mariajul lor a ajuns la final. La puțin timp după ce în presă au apărut imaginile cu Monica și Valeriu Gheorghiță, actrița a simțit nevoia de a pune capăt speculațiilor și a de răspunde tuturor curioșilor printr-un mesaj cât se poate de elegant și diplomat.

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata e un barbat ABSOLUT NECASATORIT, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala.
Va imbratisez tare”, a fost mesajul pe care Monica Bîrlădeanu l-a scris pe pagina personală de Facebook.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: