Redactia.ro
Home » Monden » Reacția neașteptată a soție concurentului dat afară de la ”Chefi la Cuțite” seara trecută: ”Eu nu am înțeles de ce!”

Reacția neașteptată a soție concurentului dat afară de la ”Chefi la Cuțite” seara trecută: ”Eu nu am înțeles de ce!”

GALERIE FOTO (2) Eliminare la Chefi la Cuțite

Seara trecută nu a fost deloc una norocoasă pentru chef Cătălin Scărlătescu, deoarece acesta a mai pierdut un concurent din echipa sa. Surpriza a venit în momentul în care soția concurentului eliminat și-a exprimat punctul de vedere cu privire la preparatul culinar al acestuia.

Cel care a părăsit competiția seara trecută a fost Mario Zahariea, spre surprinderea tuturor. Bărbatul a obținut cel mai mic punctaj, după ce cei trei chefi au degustat toate farfuriile pregătite de concurenții care au intrat la duel. Soția bărbatului nu a stat cu mâinile în sân și a reacționat imediat.

Greșeala fatală care l-a trimis pe Mario acasă

Seara trecută, echipa roșie, condusă de Sorin Bontea, a scăpat de duel. Concurenții au reușit să pregătească cele mai bune preparate culinare, reușind să obțină cel mai mare număr de farfurii. Automat, concurenții din echipa lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și au făcut tot posibilul pentru a rămâne în competiție.

Mario a ales să pregătească o farfurie în care carnea era „personajul principal”, dar asta l-a costat scump. Deși din punct de vedere al aspectului vizual, farfuria arăta impecabil, cei trei chefi au avut parte de o surpriză în momentul în care au gustat-o. Carnea era aproape crudă, ceea ce i-a adus în situația de a nota cu câte un punct prestația bărbatului.

Greșeala care l-a făcut pe Mario să părăsească emisiunea
Greșeala care l-a făcut pe Mario să părăsească emisiunea

Soția lui Mario Zahariea a răbufnit

Mihaela Zahariea, soția lui Mario, se află și ea în competiție, în echipa condusă de Florin Dumitrescu. Femeia a avut o reacție neașteptată în momentul în care soțul ei a plecat acasă, deoarece aceasta susține că bărbatul s-a grăbit într-un moment în care trebuia să își demonstreze talentul în bucătărie. Concurenta este dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat, însă, consideră că vina a fost în totalitate a lui Mario.

„Eu nu am înțeles de ce el s-a grăbit cu farfuria. El a terminat printre primii. În afara faptului că pusese destul de mult pe farfurie, am văzut un firicel de sânge și i-am zis că nu e în regulă și mi-a zis că: „Nu, e OK, că am verificat eu”. El este încăpățânat. E pe stilul lui, pe treaba lui. De aia eu nu m-am băgat absolut deloc. Fiecare a făcut în competiția asta ce a vrut și ce l-a tăiat capul ca să avem șanse egale”, a spus Mihaela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: