Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Oanei Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

Reacția Oanei Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

oana roman

Pe Oana Roman și Pepe îi lega o prietenie frumoasă, dar se pare că legăturile dintre ei s-au răcit! Fiica lui Petre Roman nu a fost invitată la botezul fiului său, iar vedeta a reacționat după ce a fost întrebată de ce nu a fost prezentă la petrecere.

Mulți se așteptau să o vadă printre invitați, însă aceasta nu a fost prezentă. Oana Roman a răspuns întrebărilor fanilor săi, iar una dintre curiozitățile acestora a fost de ce aceasta nu a fost la botezul lui Pepe jr.

Oana Roman a lipsit de la botezul fiului lui Pepe

„Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?”, a fost întrebarea pe care a primit-o vedeta.

„Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Oana Roman.

Pepe și soția lui Yasmine Ody și-au botezat fiul în urmă cu mai bine de o săptămână. La eveniment au participat nume importante din showbiz. Printre invitați se numără și Connect-R, care a postat și el imagini de la eveniment, dar și nea Mărin.

Pepe și iubita sa, Yasmine Ody și-au botezat fiul în mare secret!

Evenimentul a fost unul discret, așa cum aceștia au ales să se și căsătorească, departe de ochii curioșilor. Deși toți cei prezenți la botez au publicat imagini de la petrecere, Pepe și soția lui nu au dat mai multe detalii.

Mama lui Pepe Junior, Yasmine Pascu a fost superbă într-o costum alb (pantaloni și sacou), în timp ce prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” a purtat un costum clasic (cămașă albă, sacou și pantaloni negri).

Pepe și Yasmine Ody formează un cuplu din 2021, la câteva luni după ce artistul a divorțat de Raluca Pastramă, cu care are două fiice, Rosa și Maria. Pepe și Yasmine s-au căsătorit de Paște, cu mult timp înainte ca acest lucru să fie făcut public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: