Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret. Primele detalii despre nunta lor. Cine i-a dat de gol

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret. Primele detalii despre nunta lor. Cine i-a dat de gol

GALERIE FOTO (2)

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret. Cei doi au ținut ascuns faptul că sunt deja soț și soție, însă o persoană din familia lor i-a dat de gol. Cântărețul și mama copilului său au ținut discreția cât de mult au putut, însă se pare că au existat mai multe indicii, care i-au pus pe gânduri pe internauți.

Pepe și Yasmine s-au căsătorit în secret

La ceva timp după divorțul de Raluca Pastramă, Pepe declara că este pregătit pentru o nouă iubire. Zis și făcut. Asta pentru că artistul și-a întâlnit sufletul pereche, pe Yasmine, cea care i-a dăruit un băiețel. Cei doi sunt în culmea fericirii de când sunt împreună, dar mai ales după ce a venit pe lume copilul lor. Se pare că Pepe și Yasmine au făcut pasul cel mare, dinainte să devină părinți. Au încercat să țină ascuns cât mai mult acest lucru, însă nu le-a ieșit.

De curând, Pepe și Yasmine au petrecut câteva zile de vis, într-o vacanță pe litoralul românesc. Ei bine, fotografiile postate de tânăra mămică pe rețelele de socializare au stârnit multe speculații legate de o căsătorie în secret. Asta pentru că pe degetul lui Yasmine s-ar fi văzut un inel. Se pare că speculațiile s-au adeverit, căci cei doi chiar au făcut pasul cel mare în secret. În plus, aceasta și-a schimbat și numele de pe platformele pe care le are pe social media.

Cine i-a dat de gol

Conform Impact.ro, nunta ar fi avut loc înainte de sărbătorile pascale. „Sunt căsătoriți de mult. Inainte de Paște s-au casatorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tantam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, îi mulțumesc patronului pentru felul în care ne-a primit și pentru că a fost discret, la fel ca noi.

De ziua lui, îi urez să rămână așa cum e, să îi trăiască toate cele 3 fete de aur, diamantele lui, și să-i trăiască și să fie mândru de băiatul lui, este cel mai frumos cadou. Pepe are un suflet de aur. Dacă toată lumea ar avea un suflet ca al lui, nu ar mai exista războaie. Pepe nu cred că a dezamăgit pe cineva. Merită tot binele din lume, sunt fericiți, au o familie frumoasă! Îi iubesc și când dorm! Noi, frații, nu putem trăi unul fără celălalt!”, a declarat Giani Pascu, fratele lui Pepe, pentru impact.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: