Redactia.ro
Home » Știri » Reacția reprezentanților Spitalului Floreasca după ce Tudor Duma a încercat să fure medicamente în toiul nopții

Reacția reprezentanților Spitalului Floreasca după ce Tudor Duma a încercat să fure medicamente în toiul nopții

tudor duma

Anchetă internă la Spitalul Floreasca după ce Tudor Duma, un individ din anturajul lui Vlad Pascu, a reușit să pătrundă în toiul nopții în unitatea spitalicească și să sustragă mai multe pungi cu ser fiziologic și cu glucoză. Iată la ce concluzie au ajuns reprezentanții spitalului bucureștean.

Reacția reprezentanților spitalului Floreasca după ce Tudor Duma a intrat ilegal în instituție

Cu mai puțin de 24 de ore înainte de a fi reținut de către procurorii de la DIICOT, Tudor Duma a reușit să pătrundă în interiorul spitalului Floreasca din București. El s-a filmat în timp ce mergea nestingherit pe culoarele instituției, în căutarea de medicamente analgezice. Nu a reușit să pătrundă în depozitul farmaceutic și s-a mulțumit doar să sustragă mai multe pungi cu ser fiziologic și glucoză.

După ce Tudor Duma a reușit să intre prin efracție în Spitalul Floreasca, reprezentanții spitalului au declanșat o anchetă internă pentru a clarifica cum a fost posibil așa ceva. Iată ce declarații a făcut Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Floreasca.

„Există o situaţie foarte clară în tot acest lucru: spitalul nu poate fi privit ca o unitate militară, trebuie să existe totdeauna acces pentru vizitatori, pentru rude, pentru aparţinători, aceştia intră între anumite ore, într-un anumit program. Este regretabil că s-a întâmplat lucrul acesta, dar în momentul de faţă nu pot spune cum şi pe unde a intrat acest tânăr în spital”, a declarat Bogdan Opriţa.

În plus, Bogdan Oprița a declarat că medicamentele cu regim special sunt depozitate separat, fiind ţinute sub cheie, așadar Tudor Duma nu ar fi avut cum să le fure.

Uimitor este faptul că nimeni nu l-a oprit pe tânăr pentru a-i solicita explicații. La scurt timp după ce Tudor Duma a postat imaginile pe pagina personală de Instagram, el a fost adus la sediul DIICOT pentru a da declarații despre consumul de droguri și despre îndeletnicirile ilegale pe care le are.

În plus, purtătorul de cuvânt al Spitalului Florească a precizat că intrarea prin efracţie a tânărului nu a perturbat activitatea medicală din unitatea medicală. Conform reprezentantului spitalului, pe pereţii incintei unde s-a intrat prin efracţie au fost desenate tot felul de desene de tip graffiti.

Tudor Duma se lăuda în mediul online cu activitățile sale ilegale

Tudor Duma obișnuia să se laude pe pagina personală de Instagram cu activitățile sale ilegale. Tânărul nu ezita să se fotografieze alături de plante de cannabis sau de arme albe. De altfel, în urma perchezițiilor pe care le-au efectuat la casa tânărului teribilist, procurorii au găsit atât arme albe, cât și diferite substanțe interzise.

Tudor este un tânăr cu probleme de comportament, iar dovada o face faptul că propriul tată a solicitat un ordin de restricție împotriva acestuia. Polițiștii i-au aprobat solicitarea bărbatului care se teme pentru propria siguranță din cauza comportamentului pe care îl are copilul său.

De-a lungul timpului, Tudor Duma a avut mai multe probleme cu legea, însă a reușit de fiecare dată să scape basma curată.

  • dosar pentru infracțiunea de distrugere – incidentul de la spitalul Floreasca
  • dosar pentru „infracţiuni de deţinere, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu în stare de minoritate” – s-a renunțat la urmărirea penală
  • tatăl a cerut ordin de protecție anul trecut
  • dosar pentru infracțiunea de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase -s-a renunțat la urmărirea penală
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: