Redactia.ro
Home » Știri » Reacția revoltătoare a unui militar care conduce starea de urgență: Nu mai tac. „E vorba de viața oamenilor”

Reacția revoltătoare a unui militar care conduce starea de urgență: Nu mai tac. „E vorba de viața oamenilor”

ISU SIBIU coronavirus

Comandantul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției din Sibiu se declară revoltat din cauza situației în care se află Sibiu. Militarul susține că nu poate conduce urgențele dacă nu știe câte cazuri de infectare există.

Militar revoltat din cauza crizei provocată de coronavirus

Inspectorul șef Sibiu și șef CJCCI, Cosmin Balcu este revoltat în plină criză de epidemie. Acesta susține că munca pe care o face este în zadar pentru că sunt foarte multe cazuri infectate cu coronavirus neștiute în Sibiu.

Potrivit Libertatea.ro, acesta se simte nedreptățit, deoarece este pus în fața situației fără a ști datele exacte și cât de gravă este situația din cauza pandemiei de COVID-19.

De 15 ani am funcții de comandă și de 10 ani conduc ISU Sibiu. Știu ce spun și îmi asum. Nu e normal să nu avem informațiile cine e pozitiv, de unde vine, cine au fost contacții. Am ajuns să avem în Sibiu doi morți cerți de COVID-19 și eu să aflu informațiile din presă?„, spune revoltat militarul.

„Avem o responsabilitate enormă față de cetățean și de aceea vorbesc”

Cosmin Balcu precizează că responsabilitatea tuturor autorităților competente și implicate în gestionarea crizei produsă de coronavirus trebuie să protejeze cetățenii.

Comandantul susține că își dorește să lucreze și să salveze cetățenii și nu să spună publicului situația județului.

Dar eu nu vreau situația din județ ca să o comunic public, ci ca să pot lucra, să pot să asigur siguranța cetățenilor din județul Sibiu„, a mai spus acesta.

Mai mult, comandantul Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției (CJCCI) din județul Sibiu îndeamnă autoritățile să se unească și să facă o echipă pentru a gestiona și a combate criza cum trebuie.

Inspectorul-șef este decis să își protejeze cetățenii și angajații, indiferent de situație, dar pentru asta are nevoie de informații reale și concrete.

Potrivit presei locale din Sibiu, sâmbătă a fost înregistrat un asistent medical cu coronavirus, dar cu toate acestea, datele transmise luni de INSP, Sibiul nu apărea pe lista județelor cu cazuri de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: