Redactia.ro
Home » Știri » Reacția UEFA la scrisoarea lăsată de Naționala României în vestiar FOTO

Reacția UEFA la scrisoarea lăsată de Naționala României în vestiar FOTO

Echipa Națională a României

Euro 2024 s-a încheiat pentru echipa națională de fotbal a României cu o eliminare în optimile de finală împotriva Olandei, dar povestea lor în competiție nu se va uita prea curând. După meciul de la Munchen, unde au părăsit terenul cu capul sus, tricolorii au lăsat în urmă nu doar o impresie bună asupra fanilor, ci și asupra organizatorilor, fiind descriși drept „oaspeții perfecți” de către UEFA.

Mesajul lăsat de tricolori, în vestiarul de la Munchen, după meciul cu Olanda de la Euro 2024

Gestul echipei naționale a României a fost unul care a strălucit prin simplitate și respect. Într-un vestiar impecabil curățat și ordonat, tricolorii au lăsat o scrisoare emoționantă către gazdele germane și organizatori. Această scrisoare nu a fost doar o formalitate, ci o exprimare sinceră a recunoștinței și respectului pentru gazda lor europeană.

În scrisoarea lor, publicată ulterior pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale, jucătorii și staff-ul au subliniat importanța experienței trăite în cadrul Euro 2024 și recunoștința față de oportunitatea de a fi parte din familia fotbalului european. Au menționat că fiecare moment și fiecare emoție trăite pe teren au contribuit la magia fotbalului, subliniind dedicarea lor pentru România și aprecierea pentru modul în care au fost primiți și susținuți de organizatori.

„Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Echipa Națională de Fotbal a României” – este mesajul lăsat de tricolori în vestiarul de la Munchen.

Reacția UEFA

În contextul în care comportamentele necorespunzătoare sau lipsa de respect devin din ce în ce mai frecvente în sportul de elită, gestul echipei naționale de fotbal a României rămâne un exemplu de cum să onorezi competiția și să respecți gazdele și regulile acestui sport. Cu siguranță, mesajul lor a atins o coardă sensibilă, primind aprecieri și laude din partea fanilor și oficialităților sportive.

„Oaspeții perfecți. După eliminarea din EURO 2024 de aseară, Echipa Națională și-a lăsat vestiarul din Munchen impecabil, cu o scrisoare emoționantă către gazdele germane”, au transmis organizatorii UEFA, într-o postare pe Instagram

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UEFA (@uefa_official)

Echipa națională de fotbal a României a demonstrat că performanța pe teren poate fi însoțită și de un comportament exemplar în afara lui, oferind un model pentru sportivii tineri și o amintire frumoasă pentru toți cei care au urmărit parcursul lor la Euro 2024.

Întorcându-se acum acasă, cu capetele sus și inimile pline de experiențe noi și mândrie națională, tricolorii pot privi cu încredere spre viitorul fotbalului românesc, știind că au lăsat o amprentă pozitivă în cadrul unei competiții care a adus laolaltă cele mai bune echipe din Europa. Pentru fanii lor, pentru România și pentru ei înșiși, acest Euro 2024 va rămâne un capitol de neuitat în istoria fotbalului românesc modern.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: