Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Reacția unui tată a devenit virală! Cum a procedat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fiice sale

Reacția unui tată a devenit virală! Cum a procedat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fiice sale

GALERIE FOTO (3) Reacția unui tată a devenit virală! Cum a reacționat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fetei

Reacția unui tată a devenit virală după ce acesta a surprins un bărbat care îi făcea fotografii sub fustă fiicei sale. Hărțuitorul a primit lecția vieții lui!

Reacția unui tată a devenit virală

Un tată a răbufnit și a luat imadiat măsuri atunci când și-a dat seama că fiicei sale îi sunt făcute poze indecente de un bărbat în supermarket. Bărbatul a privit minute bune ce se întâmpla cu fata, câtă vreme un necunoscut a început să îi facă poze indecente. Cand nu a mai suportat ideea că tânăra se află în pericol, el a reacționat.

Mometul când acesta s-a decis să-i aplice o lecție bărbatului a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului, iar imaginile care au rezultat au făcut înconjurul planetei.

În filmulețul care a fost publicat pe rețelele de socializare se poate observa cum un tip pervers o urmărește pe tânără care nu are habar de toate acestea. Când ea se apleca, la fel proceda și necunoscutul, pentru a putea realiza poze indecente sub fusta fetei.

Reacția unui tată a devenit virală! Cum a reacționat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fetei

Momentele nu tocmai obișnuite în care tatăl ia măsuri și intervine rapid s-au petrecut într-un centru comercial din Statele Unite ale Americii. Ismael Duarte a văzut cum un necunoscut se apropia periculos de mult de fiica lui de 15 ani.

Cei doi, tatăl și adolescenta, făceau cumpărături într-un magazin de cosmetice. Bărbatul l-a observat pe Jorge A. Ibarra Jr când se comporta ciudat și a reacțioant imediat. Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de securitate, amplasate peste tot.

Tatăl a decis să-l urmărească pe pervers

Tatăl, enervat de perversitatea bărbatului, a decis să îl urmărească pe acesta și a văzut că se tot apropia de fiica lui și începe să îi facă poze indecente. Tânărul se prefăcea că se uita pe rafturile de jos și se apleca să o poată surprinde pe adolescentă care testa cateva produse.

Furios când și-a dat seama de tot ceea ce se petrece, Ismael Duarte a așteptat ca necunoscutul de 29 de ani să acționeze de mai multe ori, până când a intervenit. El se afla la cumpărături împreună cu adolescenta, dar și cu soția sa.

Reacția unui tată a devenit virală! Cum a reacționat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fetei
Reacția unui tată a devenit virală! Cum a reacționat acesta când a văzut că un bărbat îi face poze sub fustă fetei

Pentru că nu a mai suportat ideea ca fiica lui să fie într-o asemenea ipostază, tatăl nervos a reacționat în mod violent. Bărbatul a așteptat ca perversul să termine de făcut seria de poze indecente, dupa care i-a lovit telefonul din mână. Dispozitivul a ajuns printre rafturi, iar când necunoscutul s-a întins după el, Ismael Duarte l-a pus complet la pământ, sub privirile altor clienți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: