Redactia.ro
Home » Monden » Reacția Violetei după ce tatăl său, Ștefan Bănică a cântat cu fratele ei

Reacția Violetei după ce tatăl său, Ștefan Bănică a cântat cu fratele ei

GALERIE FOTO (2)

Reacția Violetei după ce tatăl său, Ștefan Bănică a cântat cu fratele ei. Mesajul pe care l-a postat pe contul său de instagram a stârnit un val de emoții.

În ultimii ani, Ștefan Bănică ne-a obișnuit cu concertele sale la Sala Palatului. Anul acesta însă, artistul le-a pregătit o surpriză celor care au ales să își petrecă câteva ore alături de el. Pe scenă, a urcat fiul său Radu Ștefan Bănică. Cei doi au interpretat melodia ”Doar o dată-i Crăciunul”. Îmbrăcați în costume roșii, plini de emoție, specatatorii au filmat momentul. Astfel, una dintre filmări a ajuns la sora mai mică a lui Radu, Violeta, fata pe care Ștena Bănică o are cu Andreea Marin.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații uluitoare după 4 ani de relație: ”Îmi e frică”

Reacția Violetei după ce tatăl său, Ștefan Bănică a cântat cu fratele ei

Fata ”zânei” a rămas profund impresionată de acel moment. Ba chiar mai mult, a distribuit video-l pe contul său de instagram la care a adăugat:

”Am primit acest video de ziua mea. Acesta este cel mai tare cadou pe care l-am primit vreodată. Sunt foarte mândră de fratele meu (n.r. fratele ei, Radu Ștefan) și sunt recunoscătoare pentru că am un frate ca el. Când am văzut această filmare am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)„, a scris pe rețelele de socializare Violeta, fiica Andreei Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: