Redactia.ro
Home » Monden » Reacție neașteptată la Insula Iubirii. Ce i-a spus Radu Vâlcan lui Alex la bonfire. Toți au fost surprinși

Reacție neașteptată la Insula Iubirii. Ce i-a spus Radu Vâlcan lui Alex la bonfire. Toți au fost surprinși

Reacție neașteptată la Insula Iubirii. Ce i-a spus Radu Vâlcan lui Alex la bonfire. Toți au fost surprinși

Insula Iubirii îi ține pe români cu sufletul la gură. Al șaselea sezon al emisiunii a cucerit telespectatorii. Cinci cupluri trec prin cel mai dur test al relației și au o călătorie plină de tentații și provocări. În ultima emisiune, Radu Vâlcan a avut replici acide la adresa lui Alex.

Reacția neașteptată a lui Radu Vlâcan la Insula Iubirii

Sezonul 6 al emisiunii e plin de surprize și reacții dure. În episodul 9, la bonfire, Alex a purtat o discuție cu Radu Vâlcan care i-a uimit pe toți. Astfel, au ieșit la iveală detalii neașteptate.

Ce i-a spus Radu Vâlcan lui Alex la bonfire

„Mi-am dorit foarte mult să ne vedem pentru că la ultimele întâlniri de care am avut parte ți-ai exprimat cumva îndoiala despre ceea ce se întâmplă aici, despre faptul că acesta nu este un test adevărat, că anumite cupluri sunt false. Și că anumite imagini sunt cumva scoase din context, că sunt montate într-un fel anume ca să te pună pe tine în dificultate”, a zis Radu Vâlcan la bonfire.

Concurentul Alex spusese că el nu știe ce imagini a văzut Teodora cu el și a dorit să revadă anumite cadre, care l-au pus pe gânduri.

Ce l-a pus pe Alex pe gânduri. A avut îndoieli în privința emisiunii

„Există cupluri care se înscriu la această emisiune cu motivații și povești diferite. Faptul că între timp ei își dau seama că sentimentele lor s-au evaporat, asta nu mai ține de noi. Și totuși, să nu uităm că ei au avut o relație lungă într-un timp în care s-au tot despărțit”, a completat Radu Vâlcan.

Cinci cupluri curajoase au pornit în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon al emisiunii Insula Iubirii.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: