Redactia.ro
Home » Știri » Realizările uimitoare ale fiicei lui Costel Corduneanu. Elisa, campioană cu nenumărate medalii de aur în România

Realizările uimitoare ale fiicei lui Costel Corduneanu. Elisa, campioană cu nenumărate medalii de aur în România

Costel Cordureanu. Sursă foto: Facebook

În urma decesului neașteptat al lui Costel Corduneanu, familia celebrului interlop trece prin clipe extrem de dificile. În urma lui, lasă nu doar o moștenire controversată, ci și trei copii. Fiica cea mijlocie a lui Corduneanu, Elisa, a devenit cunoscută în țară pentru realizările sale remarcabile în gimnastică, obținând mai multe medalii de aur.

Cine este fiica lui Costel Corduneanu

Elisa a impresionat publicul și pe regretatul interlop cu performanțele sale sportive, reușind să cucerească nenumărate medalii de aur în diverse competiții. Costel Corduneanu a fost mândru de realizările ei, susținând-o în tot parcursul său sportiv. Elisa a participat la numeroase concursuri, inclusiv la Cupa „Irina Deleanu”, unde a obținut medalia de argint la panglică, demonstrând un talent de excepție în acest domeniu, chiar și la o vârstă fragedă. În ciuda pasiunii sale pentru gimnastică, Elisa își prioritizează și educația, acordând o atenție deosebită școlii.

„Elisa, cum îi spun apropiații, s-a clasat a doua la panglică. Când are vreme, se joacă cu frații ei. Gimnastica o atrage mult, dar școala se află pe primul plan.”, a transmis presa locală, potrivit celor de la wowbiz.ro.

În ceea ce privește decesul lui Costel Corduneanu, sursele oficiale susțin că acesta s-a stins din viață în urma unei intervenții chirurgicale pe cord, care a dus la o hemoragie internă. În timp ce presa centrală dezvăluie că Corduneanu ar fi fost implicat în conducerea unei organizații mafiote, poreclită „Clanul Cordunenilor”, el rămâne în memoria publicului ca unul dintre cei mai temuți interlopi ai Moldovei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: