Redactia.ro
Home » Monden » Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, contactată de mai multe persoane, după moartea mamei sale

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, contactată de mai multe persoane, după moartea mamei sale

Gabi Lunca

Moartea cântăreței de muzică lăutărească, Gabi Luncă, a lăsat multă durere în sânul familiei sale, dar și în sufletul fanilor și a celor care au cunoscut-o. Melodiile artistei au rămas în instoria muzicii și mulți își doresc să le interpreteze acum . Drept dovadă, Rebeca Onoriu, fiica cea mai mică a cântăreței, a mărturisit că este contactată de foarte mulți interpreți pentru a cânta piesele mamei ei.

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, contactată de mai multe persoane, după moartea mamei sale

Mai mulți artiști o contactează pe Rebeca Onoriu, fiica cea mai mică a regretatei artiste, Gabi Luncă, pentru a interpreta piesele mamei sale. Însă, Rebeca Onoriu nu este de acord cu acest lucru.

”Am fost contactată de mai multe persoane cu dorința de a realiza propriile interpretari ale cântecelor mamei mele. Sunt ale noastre și reprezintă marele tezaur moștenit de la părinții noștri. Nu doar ca este prematur să discut acest aspect cu cineva, dar eu, momentan, nu doresc ca aceste piese de tezaur, cantecele parinților mei, să fie interpretate de altcineva, mai cu seama înregistrate!”, a spus Rebeca Onoriu, pentru Spynews.ro.

Festival în memoria lui Gabi Luncă

În memoria lui Gabi Luncă și a soțului acesteia, Ion Onoriu, cele trei fete și fratele lor vor să organizeze un festival.

”Poate peste un timp, de acord cu familia mea, vom organiza un festival în memoriam Gabi Luncă și Ion Onoriu. Docamdată, însa, este prematur să discut acest aspect. Îi rog pe toți să îmi respecte durerea și apoi dorintț … nu vindem nimic, nu cedam drepturi de autor!!! Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru reala empatie pe care am simțit-o în această perioada, din partea dumneavoastră.”, a mai spus Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă.

Gabi Luncă a murit pe data de 2 aprilie, din cauza coronavirusului. S-a stins din viață la o zi după ce și Nelu Ploieșteanu a decedat și la o săptămână după ce a murit și Cornelia Catanga, tot din cauza Covid-19. Gabi Luncă avea 83 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: